Схвалено Пропозиція розвитку: партнерство та підтримка

• Автор теми Автор теми Скала
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 549

Скала

Форумчанин
Дописи
149
Реакції
174
Бали
68
Скала не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, шановне товариство,
Хоча радше ця пропозиція більш стосується конкретно пана Admina, але вважаю і загальне обговорення буде не зайвим.
Спала на думку ідея: долучити до роботи форума психологів; виокремити для них окремий розділ, за аналогом юридичної гілки.
Як ви до цього відноситесь?
Буде можливість для користувачів одержати кваліфіковані консультації або оперативні поради у екстених ситуаціях; та навіть зв‘язатися за для одержання комплексної фахової допомоги.
Бо часто люди пишуть у відчаї - а наші з вами поради - вони звісно з добрими намірами - але різноманітні і не завжди ефективні для індивідуальних випадків.
Якщо людина дійсно у стані душевного розпачу або глибокого стресового стану, їй треба нормальний спеціаліст.
Окрім того, є категорія лудоманів - і може для таки людкй теж можна організувати надання допомоги; бо часто в повсякденному житті , тим більш у наших напружених буденних реаліях люди соромляться звертатися до спеціаліста - а тут в них з’явиться така можливість.
Така площина також буде корисна і для психологів - практика, реклама , досвід ; і для форуму - якісь внески за розміщення реклами, підняття престижу та репутації.

Отакі ось «операційні покращення»
Не дякуйте

З повагою,

Скала )

ДА НЕ БУДЬ ТЫ ТРЯПКОЙ, ХВАТИТ НЫТЬ!!!
А можно мне другого психолога? ©

идея здоровская, осталось их найти :)

Вообще кто то пользовался услугами психолога ? Может что порекомендовать мне , может сервис , я честно уже просто не могу

Вообще кто то пользовался услугами психолога ? Может что порекомендовать мне , может сервис , я честно уже просто не могу
Надо сюда каким - то образом специалистов тегнуть
Вообще, я только порой ролики смотрела
Очень помогает послушать лекции Петухова
Сейчас пару ссылок брошу :

К психиатру, выпишит протевотреаожные или антидепрессанты, можно к частному онлайн видеоприем

К психиатру, выпишит протевотреаожные или антидепрессанты, можно к частному онлайн видеоприем
А точно так можно? Там же надо какой-то документ подписать... Не помню точно какой. Но это онлайн сделать крайне проблематично

Что-то у вас цены за услуги занижены;)
Денег нет, могу натурой оплатить ваши услуги:diska4:
Берем кредит у битов - оплачиваем психолога - они угрожают - снова к психологам
Вечный двигатель
Не благодарите)))

Берем кредит у битов - оплачиваем психолога - они угрожают - снова к психологам
Вечный двигатель
Не благодарите)))
Я вам бесплатно дарю ваш же совет. Ещё можете и пару-тройку мфошек взять и оплатить не только психолога.
А я воспользуюсь предложением

Vadym

жить вместе:жена:Он мне точно поможет;)

Назад
Угорі