Пропозиція і гарантійна від Кредит7

• Автор теми Автор теми Без імені
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 3K
по Кредит 7 38 день протермінування,Тіло 10тис . Минулого тижня бєшений Віктор він же Євгєній, він же Ігор тероризував мене у вайбері,прям неадекват,на тіло не погоджувася. Тому я закрила інший кредит. А вчора його попустило пише закривайте кредит за 10500,00 . А в мене вільних коштів нема. і до кінця місяця не буде. Надіюся що запропонують ще за тіло а то і за пів:) спілкуватися з ним не має бажання. бо він мені робить нерви не люблю істеричних людей

по Кредит 7 38 день протермінування,Тіло 10тис . Минулого тижня бєшений Віктор він же Євгєній, він же Ігор тероризував мене у вайбері,прям неадекват,на тіло не погоджувася. Тому я закрила інший кредит. А вчора його попустило пише закривайте кредит за 10500,00 . А в мене вільних коштів нема. і до кінця місяця не буде. Надіюся що запропонують ще за тіло а то і за пів:) спілкуватися з ним не має бажання. бо він мені робить нерви не люблю істеричних людей
Виктор, Евгений, Игорь прям раздвоение ну или даже разтроение личности какое то у него подождёт никуда не денется так держать

Виктор, Евгений, Игорь прям раздвоение ну или даже разтроение личности какое то у него подождёт никуда не денется так держать
і що я ще зауважила,якщо їх не боятися і розмовляти з ними на рівні, то вони потім попускаються. :)) Мені так погрожував чєл з suncredit/це було дуже смішно що воно чесало і коли я сказала що розмову записую і з хамлом не збираюсь продовжувати діалог і кинула трубку. І тут воно написало мені на вайбер але вже дуже культурно і пропонувало тіло.Не потрібно боятись і всі проблеми можна вирішити.Головне спокій і тверезо мислити

Добрый день, прилетело предложение от кредит 7 закрыть за 50% от тела. Для оплаты нужно подписать дополнительный договор в котором указано что я должна оплатить налог прощенного долга, стоит ли с ними связываться? Гарантийку предоставили, возможно кто-то сталкивался с таким предложением

Вкладення

• E7126C05-1D54-461F-B50A-D38F531E95C3.webp
    E7126C05-1D54-461F-B50A-D38F531E95C3.webp
    104.3 Кб · Перегляди: 81
Добрый день, прилетело предложение от кредит 7 закрыть за 50% от тела. Для оплаты нужно подписать дополнительный договор в котором указано что я должна оплатить налог прощенного долга, стоит ли с ними связываться? Гарантийку предоставили, возможно кто-то сталкивался с таким предложением
скільки у вас прострочка?

Читав що таке хтось робив, не пам'ятаю чи саме з кредит7.
Якщо є гроші і бажання закривати, можете закрити.
Тільки там гарно почитайте умови того договору і там треба не забути заплатити той податок на прощення боргу (19.5% від суми прощення і його здається треба пізніше платити просто).

Останнє редагування:
Надіюсь мені теж таке запропонують
як на мене то це прям одна з самих лояльних шараг які йдуть на тіло, тому чекайте пропозицій, я чекаю 50% від тіла, не спілкуюсь взагалі, повний мороз, спілкуватись не потрібно, чим більше морозите тим більше вони стають поблажливі

Добрий день! В кредит 7 маю протермінування на сьогоднішні 34 дні. Тіло кредиту - 4000. Вперше запропонували закрити за тіло, але розумію, що не зможу зараз скористатися такою нагодою. Чи може бути від них пізніше ще така пропозиція?

Добрий день! В кредит 7 маю протермінування на сьогоднішні 34 дні. Тіло кредиту - 4000. Вперше запропонували закрити за тіло, але розумію, що не зможу зараз скористатися такою нагодою. Чи може бути від них пізніше ще така пропозиція?
Постом выше вот:
Screenshot_2024-10-27-12-48-55-191_com.android.chrome-edit.webp

Интересно если тело 26.000 за пол тела стоит рассчитывать или это большая сумма для такой пропозиції

Интересно если тело 26.000 за пол тела стоит рассчитывать или это большая сумма для такой пропозиції
А вот сложно сказать.
Зачастую из действия вообще не поддаются никакой логике

Так, десь на 80-90 день.
У мене активізувались, клянчать пів-тіла, погрожують судом - все одночасно. 80 днів з дня прострочення у серпні. Була одна пролонгація на 5000+ у липні.
Суд- то блеф поки, але хочу їх закрити всеодно - сильно видихну.
Спочатку пропонували знижку на %, потім з місяця півтора прострочення - тіло, нещодавно написали про 80% тіла, кажу ноу мані. Відповіли, що "А скільки є?". Коли зрозуміли що з мене нічого взяти попросили 50%.

Так, десь на 80-90 день.
У мене активізувались, клянчать пів-тіла, погрожують судом - все одночасно. 80 днів з дня прострочення у серпні. Була одна пролонгація на 5000+ у липні.
Суд- то блеф поки, але хочу їх закрити всеодно - сильно видихну.
Ну то так, великi мфо закрити вже легче буде, я теж так хочу, але так підрахував, навіть якщо всі будуть йти на тіло, то закрити всердно не зможу всіх.

Рахував як... зарплатня 25-35, хай буде 30 в місяць, тіло 175 мфо, це якщо з кожної зп відкладати 50%, то буде 15.000грн в місяць, це рік.
А за цей рік можуть запропонувати і грошей на всіх не буде в один момент, бо хтось ще запропонує і доведеться обирати...
Рік це так... мінімум, бо не всі на тіло підуть....

Походу будуть суди і рік ада.

Це я ще не говорю про банк, райф, тіло 90к, плачу 3роки, тіло на місці, його теж вирішив у просрочку.

Вляпався так вляпався коротше.

навіть якщо всі будуть йти на тіло, то закрити всердно не зможу всіх.
Справа часу.
Походу будуть суди і рік ада.
Я нещодавно зрозуміла, що якщо віддавати всі вільні гроші мфо (на закриття і відсотки) то приходять моменти, коли немає за що жити. Я пробувала формувати фінансову подушку але все пішло на мфо.
Ще не слід забувати що ціни ростуть, і якщо зп не росте то грошей на мфо буде менше і менше. Через пів року це може бути інша сума. Плюс бувають випадки, коли за щось в житті треба негайно заплатити. А ще на суди теж мають бути якісь вільні кошти.
З наступним доходом хочу в 1 чергу перекрити те, що позичила сама в себе, і далі заощаджувати. На мфо не більше 30% в міс. Або краще менше, бо ще банки є і позики у людей.

Мені з 20 тис. тілом запропонували 75% від тіла (15 тис.) на приблизно 90 днів прострочки.
Погодився, вже не став чекати пів тіла.

Їм було ок розтягнути на місяць.
аплатив напочатку жовтня 2 тис., і на днях ще заплачу 13 тис.

Мені з 20 тис. тілом запропонували 75% від тіла (15 тис.) на приблизно 90 днів прострочки.
Погодився, вже не став чекати пів тіла.

Їм було ок розтягнути на місяць.
аплатив напочатку жовтня 2 тис., і на днях ще заплачу 13 тис.
Норм вроде так бы все предлагали... а то пишут смс акция заходишь в так накрученные проценты в 3тела и минус пару тыс с этих процентов....

Назад
Угорі