Пропонують кредитні канікули, але половину треба заплатити

• Автор теми Автор теми tattifas
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 1K
Так,я читала
Просто не хочеться щоб всім підряд дзвонили і погрожували
я не можу зрозуміти, яку відповідь Ви тут чекаєте (я без негативу це кажу)
я теж через це пройшла і шукала гроші всюди, щоб не телефонували. але якщо немає грошей, то що можуть порадити?
яке у Вас хоть тіло кредиту, що майже 25 тисяч зібрались платити їм?

я не можу зрозуміти, яку відповідь Ви тут чекаєте (я без негативу це кажу)
я теж через це пройшла і шукала гроші всюди, щоб не телефонували. але якщо немає грошей, то що можуть порадити?
яке у Вас хоть тіло кредиту, що майже 25 тисяч зібрались платити їм?
Тіло вже 12
Було спочатку 15
Я пролонгацію зробила на 12 к

А так …і тому у них є моя тел книга ..тому можуть дзвонити всім
А вони хіба якщо з додатку роблять запрос на розміщення доступу до контактів?Мені здається що ні
Мені також пропонують на 7 днів кредитні канікули ,4500 оплатити зараз і за ці 7 днів ще 4500(тіло 3500)зараз 9000…втратила роботу і не змогла виплатити
Також не знаю що робити…
Вже один раз пережила це все,передали преміум активу виплачувала 10000 грн 10 місяців,але борг був десь 25000 з 6000 тіла

А вони хіба якщо з додатку роблять запрос на розміщення доступу до контактів?Мені здається що ні
Мені також пропонують на 7 днів кредитні канікули ,4500 оплатити зараз і за ці 7 днів ще 4500(тіло 3500)зараз 9000…втратила роботу і не змогла виплатити
Також не знаю що робити…
Вже один раз пережила це все,передали преміум активу виплачувала 10000 грн 10 місяців,але борг був десь 25000 з 6000 тіла
Так
І вони дуже вас штормили ?самі є гроші?

Так
І вони дуже вас штормили ?самі є гроші?
Якщо чесно то вже і не дуже пам’ятаю ,до батька дзвонили точно і мене діставали ..у мене просто з рідних тільки батько а решта до кого там дзвонили чи ні не знаю,мене те не хвилювало ,я читала форум і по трошки закривала на це очі-здоров’я важливіше я вам скажу!потім продали преміум активу,трішки турбували мене ,але потім зі мною зв’язався адекватний працівник який увійшов в положення і ми домовились що я виплачую 10000 грн по 1000 грн кожен місяць при цьому скинув мені гарантійний лист.Якось так!Закрийте соцмережі,скачайте блокування дзвінків щоб вибивало їх зразу ,перед тим напишіть їм що платити будете тільки тіло ну і можливо процент якийсь,не дайте їм себе залякати!Кого будуть турбувати щі знайомих кажіть що я нічого не знаю-шахраї ,звертайтесь в поліцію!Якось так!

Розкажете де за тиждень заробляти 12 тис.??Та навіть більше,ще ж жити за щось треба)
В рази більше. Бо шоб ро3серати по 12 косарів "наліво-направо" треба як мінімум вдвічи більше мати))

Ну 12 я зараз сплачую
І 12 через тиждень
де гарантія, що за цей період "через тиждень" не накапає ще 12 к? навряд чи "канікули" фіксують суму і позбавляють їх можливості нараховувати за цей період борг

Назад
Угорі