Пропоную всім заробити!!! РОБОТА

• Автор теми Автор теми Дура дурная
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 4K

Дура дурная

Форумчанин
Дописи
28
Реакції
3
Бали
8
Дура дурная не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт!! Я не униваю, поїхала на заробітки, попала в лікарню, тільки я так можу ?от лежу, і працюю. Випадково найшла підробіток через агентство яке відправило мене на роботу. Працюю у них після роботи рекрутером, шукаю людей на їхні вакансії, і вони мені платять за це. Так що шановні, хто хоче зі мною, буду з вами ділитися)) хто хоче підзаробити??Потрібно просто шукати людей на роботу, одна людина від 900 гривень. Або просто може хтось хоче поїхати сам, пишіть))) всім добра ?

Всім привіт!! Я не униваю, поїхала на заробітки, попала в лікарню, тільки я так можу ?от лежу, і працюю. Випадково найшла підробіток через агентство яке відправило мене на роботу. Працюю у них після роботи рекрутером, шукаю людей на їхні вакансії, і вони мені платять за це. Так що шановні, хто хоче зі мною, буду з вами ділитися)) хто хоче підзаробити??Потрібно просто шукати людей на роботу, одна людина від 900 гривень. Або просто може хтось хоче поїхати сам, пишіть))) всім добра ?
Привет. А куда поехали и что делать надо. Тоже задумываюсь. С работы уволилась и даже нет желания здесь работать(я не так давно переехала в Украину) Рынок труда здесь не очень.

Цікава пропозиція

мнеееееееее интересно )изначально то,что я могу делать дистанционно ,а потом может и сама поеду

Всім привіт!! Я не униваю, поїхала на заробітки, попала в лікарню, тільки я так можу от лежу, і працюю. Випадково найшла підробіток через агентство яке відправило мене на роботу. Працюю у них після роботи рекрутером, шукаю людей на їхні вакансії, і вони мені платять за це. Так що шановні, хто хоче зі мною, буду з вами ділитися)) хто хоче підзаробити??Потрібно просто шукати людей на роботу, одна людина від 900 гривень. Або просто може хтось хоче поїхати сам, пишіть))) всім добра
И мне интересно

Всім привіт!! Я не униваю, поїхала на заробітки, попала в лікарню, тільки я так можу от лежу, і працюю. Випадково найшла підробіток через агентство яке відправило мене на роботу. Працюю у них після роботи рекрутером, шукаю людей на їхні вакансії, і вони мені платять за це. Так що шановні, хто хоче зі мною, буду з вами ділитися)) хто хоче підзаробити??Потрібно просто шукати людей на роботу, одна людина від 900 гривень. Або просто може хтось хоче поїхати сам, пишіть))) всім добра
Мне очень интересно

Интересно. Собираюсь, домой и чтоб время быстро пролетело, попробую. . После зароботков нужно месяца 2-3 перебится.

Шановні форумчани, в черговий раз звертаю вашу увагу, не надавайте свої дані, достеменно не знаючи кому!!!

и мне интересно)

Нічого такого)) просто людина находить кандидата, і отримує гроші від агентства. Можна раз спробувати, і побачити яка це пропозиція))
Так а на какие вакансии нужны люди? Какие страны? Какие условия? Зарплата? Нужна какая-то общая инструкция!!!

Так а на какие вакансии нужны люди? Какие страны? Какие условия? Зарплата? Нужна какая-то общая инструкция!!!
Кого цікавить ця робота 0633480519 на вайбер пишіть)) всі цю нюанси є в описі вакансії, які мы Надаємо, є фото
Post automatically merged:

Можливо хтось хоче просто допомогти, то порадьте мене знайомим, які таким цікавляться. Навіть одна людина переведена від вас мені дуже допоможе. Сьогодні дізналася суму своєї операції... Дуже треба гроші. ТРЕБА ЗАРОБИТИ!! Не прошу матеріальної допомоги, прошу допоможіть в цій роботі, людоньки, я здаюся...

Шановні форумчани, в черговий раз звертаю вашу увагу, не надавайте свої дані, достеменно не знаючи кому!!!
вот дама просит вайбер или телеграм )))заработать конечно охота,но распространяться данными как-то нет ))паранойя она такая

Что устроиться якобы на работу. Вы этому "агенству" передадите копии своих документов. На которые не так сложно будет набрать кредитов. Человек написал, замануха хорошая.

Назад
Угорі