Пропоную сьогодні не згадувати МФО

• Автор теми Автор теми Александр25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 429
  • Перегляди Перегляди 6K
Дописи
3059
Реакції
3904
Бали
803
Александр25 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора всім...Сьогодні,в переддень Великодня-страстна п'ятниця...В цей день забороняється лаятися,злословитм,згадувати сатану...Так як всі МФО-від сатани,на мою думку...Пропоную сьогодні навіть не згадувати їх...Всім доброго настрою і світлого свята.З прийдешнім Великоднем вітаю всіх форумчан...

Доброго вечора всім...Сьогодні,в переддень Великодня-страстна п'ятниця...В цей день забороняється лаятися,злословитм,згадувати сатану...Так як всі МФО-від сатани,на мою думку...Пропоную сьогодні навіть не згадувати їх...Всім доброго настрою і світлого свята.З прийдешнім Великоднем вітаю всіх форумчан...
Навзаєм!

Чому ж Ви зранку не написали цю тему???
Я вже так нагрішила + ще привселюдно)))))!!!

Всіх вас ціную і поважаю,дорогі форумчани...Нехай всім буде щастя,хто як його хоче...
Чому ж Ви зранку не написали цю тему???
Я вже так нагрішила + ще привселюдно)))))!!!
Якщо не знали-то прощається...І сам грішив цим сьогодніі

Нехай Господь почує молитви мільйонів людей,що шукають поради,які опинилися в скруті...І нехай покарає нечистих ростовщиків...

А я їх пару днів не згадую.Старий номер не включаю!!!!І так добре!!!!

Александр25, у меня в эту пятницу с утра покатилось куча негатива от родных прям переддень Пасхи,на то наверное она и страстная пятница(

І ще від імені всіх,хто пережив травлю шараг,від імені всіх,що постраждали від псевдонотвріусів,від імені всіх,що живуть,працюють і будуть щасливо жити,незважаючи на потуги шахраїв в конторах і в мантіях,прошу Божого благословіння для всього форуму...Прости ,Господи ,борги наші,і покарай кривдників ...Вірю,що так і буде

І ще від імені всіх,хто пережив травлю шараг,від імені всіх,що постраждали від псевдонотвріусів,від імені всіх,що живуть,працюють і будуть щасливо жити,незважаючи на потуги шахраїв в конторах і в мантіях,прошу Божого благословіння для всього форуму...Прости ,Господи ,борги наші,і покарай кривдників ...Вірю,що так і буде
:saint::saint::saint::saint:
Да придет к нам слава, да покинет нас злоба и долги

А у нас погодка сегодня прям таки шептала))) ты готовишь, солнышко в окошко греет, пасочки румяные стоят соблазняют, яйца в луковой лушпайке подмигивают)) эх,уже мысли на позитивную волну настроились))

Тысяча укрпозык! Я уже, получается сегодня не единожды согрешил! Больше сегодня не буду. Клянусь селезенкой кешинского

Назад
Угорі