Пропали деньги с карты.

• Автор теми Автор теми bboyvad
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 115
  • Перегляди Перегляди 5K
Це що саме треба зробити ?
Особисто я бачу єдиний вихід з цієї ситуації, в якій і сам опинився - це зняття виконавчого напису, або припинення його дії через суд. Я сумніваюсь, що якісь інші дії дадуть результат.

Особисто я бачу єдиний вихід з цієї ситуації, в якій і сам опинився - це зняття виконавчого напису, або припинення його дії через суд. Я сумніваюсь, що якісь інші дії дадуть результат.
Це треба звернутись у виконавчу службу ?

Карта зарплатна як заженуть в мінус якщо там немає ліміта ? Але карта арештована приват банком що робити ? Порадьте будь ласка
Они не всегда заганяют в минус, но если будет овердрафт то не зависимо какая карта, По каким причинам арестована карта?

Це треба звернутись у виконавчу службу ?
Они не всегда заганяют в минус, но если будет овердрафт то не зависимо какая карта, По каким причинам арестована карта?
Чоловік в списку боржників

Що це значить овердрафт будь ласка розшифруйте я дуже переживаю
Так, а кто сделал Исполнительную надпись, или по каким причинам он в списке должников, был суд?
Прийшла бумажка що вони подають в суд , але чому він опинився в списку боржників і карту арештували я не розумію , в суд вони ще не подали прийшло що тільки збираються

А як зняти виконавчий надпис ?Бо в суд немає бажання звертатись нехай вони звертаються
А як зняти виконавчий надпис ?Бо в суд немає бажання звертатись нехай вони звертаються
Прислали бумажку що збираються

Будут заблокированы банковские счета, и наложен арест на имущество заемщика если таково имеется
Нічього немає ??
І роботи немає бо звільниться з офіційної плюс до того інвалід

Карточку то можна держать тока лимит ставите на неё
Видать мало Вы изучали форум, почитайте более внимательно... Не помогает лимит, в минуса загоняют будь здоров.... Перевыпуск карты только, а если банк Приват, то они могут беды наделать ещё больше....

Видать мало Вы изучали форум, почитайте более внимательно... Не помогает лимит, в минуса загоняют будь здоров.... Перевыпуск карты только, а если банк Приват, то они могут беды наделать ещё больше....
Так це зарплатна карта там немає ліміта вона була заблокована вони її арештували так як загнали в реєстр боржників , то як вони можуть загнати в мінус на ній грошей немає

В
Так це зарплатна карта там немає ліміта вона була заблокована вони її арештували так як загнали в реєстр боржників , то як вони можуть загнати в мінус на ній грошей немає
В нашій країні немає нічого неможливого...Шукайте юриста і зносьте надпис,все буде добре

Любую карту особенно в привате могут загнать в минус, и не важно есть там деньги или нет, и лимит также не важен

Пока сегодня работал, с карточки снимали деньги 320 грн, 640, 1280, 2570. (Манивео)
Можно как-то их наказать за это?
Вам нужно перевыпустить карту чем раньше, тем лучше.
1. Заявление в приватбанк о несанкционированном списании.
2. Завление в полицию с выпиской с вашей карты.
Это система списывает деньги автоматически, каждый раз удваивая сумму.
Полиция пусть давит на банк и отслеживает, кому ушли деньги. Нельзя сидеть сложа руки, действуйте.

Назад
Угорі