Пролонгації в тенго

• Автор теми Автор теми Soonyou
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 962
  • Теґи Теґи
    тенго

Soonyou

Форумчанин
Дописи
25
Реакції
4
Бали
848
Soonyou не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підскажіть,що робити ,тенго просрочок немає ,тіло 8000 ,виплатила пролонгації вже на 20587 розумію що стомилась ,запросила виписку все перерахувала ,сплата по процентах 9236 тіло 2640 сплата комісії8700,вирішила не платити більше ,але до чого це приведе ,якщо я і так виплатила вже майже в 3 (

Підскажіть,що робити ,тенго просрочок немає ,тіло 8000 ,виплатила пролонгації вже на 20587 розумію що стомилась ,запросила виписку все перерахувала ,сплата по процентах 9236 тіло 2640 сплата комісії8700,вирішила не платити більше ,але до чого це приведе ,якщо я і так виплатила вже майже в 3 (
Жесть... 20 тис.

Ну хоть зараз зупинилися.

В мене від мілоанських, був Мілоан, та Аміго. Аміго в перші десь 2 місяці протермінування пропонували тіло плюс 3000, я не погодився, бо не було коштів. Зараз в Мілоан, і аміго продані з боргом в 105000 на двох.

Можливо, щось подібне запропонує і танго. Пошукайте, на форумі має бути про них. Але думаю якась пропозиція , можливо дві тіла, або півтора буде.

Астанавітєсь (с)
Я теж котів люблю, але не на стільки ж)

Чего ждать?.. много, очень много звонков от робота, каждые 2минуты будет набирать, установите софт, блокирующий неизвестные входящие. Так будет пока не продадут факторингу. Больше не будет ничего. Перед продажей предложат тело+2тыс или тело +3тыс и через неделю продадут, если не оплатите.

В мене від мілоанських, був Мілоан, та Аміго. Аміго в перші десь 2 місяці протермінування пропонували тіло плюс 3000, я не погодився, бо не було коштів. Зараз в Мілоан, і аміго продані з боргом в 105000 на двох.

Можливо, щось подібне запропонує і танго. Пошукайте, на форумі має бути про них. Але думаю якась пропозиція , можливо дві тіла, або півто

Можливо, щось подібне запропонує і танго. Пошукайте, на форумі має бути про них. Але думаю якась пропозиція , можливо дві тіла, або півтора буде.
якщо вистояти і йти в суд ,то суд визнає ці оплати?цікаво просто?

якщо вистояти і йти в суд ,то суд визнає ці оплати?цікаво просто?
Лучше за 3 мес накопи 10к, отдай и забудь, чем играться с судами, это моё мнение, я просто тоже похожий вопрос задавал адвокату, ответ был примерно такой же.

Тенго,мілове,аміго,панно, у всіх по 10к,на відсотки вже кошти скінчились,що чекати,як бути??

Назад
Угорі