Програв заочный суд з Юніт Капітал

• Автор теми Автор теми Nic1980
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 96

Nic1980

Форумчанин
Дописи
13
Реакції
2
Бали
848
Nic1980 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
9 бер. програв суд з Юніт Капітал (фінх), по тілу 15800 + 12000 відсотки +3000 суд. збір(хотіли7000, зменшив суд), але тіло було 12000 і я подав заяву на перегляд заочного рішення. Скажіть це мені щось дасть?

Nic1980, суд был заочный? Вы сейчас подали заявление о пересмотре? Я правильно понял?

Nic1980, суд был заочный? Вы сейчас подали заявление о пересмотре? Я правильно понял?
Да

Да. Э шанси зменшення боргу?

І скажіть якщо і цей суд залишить все як є, чи можу ідти в апеляцію, чи ні?

Останнє редагування:
Да

Да. Э шанси зменшення боргу?

І скажіть якщо і цей суд залишить все як є, чи можу ідти в апеляцію, чи ні?
А Ви збираєтесь якось боротися, подавати відзив на позов і т.п.? Бо якщо ні, то все лишиться так, як є!!! І апеляція тут теж не допоможе, під лежачий камінь вода не тече!!!

А Ви збираєтесь якось боротися, подавати відзив на позов і т.п.? Бо якщо ні, то все лишиться так, як є!!! І апеляція тут теж не допоможе, під лежачий камінь вода не тече!!!
А заява про перегляд судового рішення це щось не так я зробив?

Добрий вечір. Чи вірно я зрозуміла, що Ви подали заяву про перегляд заочного рішення самостійно? На що посилались? Проценти за межами строку кредитування? Поважність причин, з яких не брали участі у справі?

Обов*язково беріть участь в судовому засіданні, яке буде призначене для вирішення питання, чи переглядати рішення за Вашою заявою. Всі аргументи по суті справи, всі заперечення мають бути чіткі. В заяві вже треба було вказати. В мене були справи з Юніт

Згідно ст.288 ЦПК України заочне рішення підлягає скасуванню, якщо судом буде встановлено, що відповідач не з’явився в судове засідання та (або) не повідомив про причини неявки, а також не подав відзив на позовну заяву з поважних причин, і докази, на які він посилається, мають істотне значення для правильного вирішення справи.

Вкладення

• 1773259889485.webp
    1773259889485.webp
    206.1 Кб · Перегляди: 1
Останнє редагування:
Добрий вечір. Чи вірно я зрозуміла, що Ви подали заяву про перегляд заочного рішення самостійно? На що посилались? Проценти за межами строку кредитування? Поважність причин, з яких не брали участі у справі?

Обов*язково беріть участь в судовому засіданні, яке буде призначене для вирішення питання, чи переглядати рішення за Вашою заявою. Всі аргументи по суті справи, всі заперечення мають бути чіткі. В заяві вже треба було вказати. В мене були справи з Юніт

Згідно ст.288 ЦПК України заочне рішення підлягає скасуванню, якщо судом буде встановлено, що відповідач не з’явився в судове засідання та (або) не повідомив про причини неявки, а також не подав відзив на позовну заяву з поважних причин, і докази, на які він посилається, мають істотне значення для правильного вирішення справи.
Я військовий і проходжу службу за контрактом в іншому місті, я надавав їм форму в електронному суді. Написав що не згоден з відсотками.

Я військовий і проходжу службу за контрактом в іншому місті, я надавав їм форму в електронному суді. Написав що не згоден з відсотками.
Якщо Ви були мобілізовані, а не за контрактом, якщо надали відповідну довідку, військовий квиток, то є добрі перспективи. В засіданні за можливості прийміть участь. Щоб зробити це по відео, клопотання треба подати не менше, ніж за 5 днів до засідання, все через Електронний суд (є закладка в ел. суді "відеозв*язок" та перехід буде на сторінку ВКЗ вже безпосередньо для участі в засіданні)

Назад
Угорі