Програв суд з ЄАПБ. Коли відкриють виконавче провадження?

В тому то і проблема, що залежить від адекватності роботодавця. Аби ще не мала зв'язок з коштами, то ще б і нічого, а так..
Ви не задумувались про зміну роботи? Я б задумалась, якби мені окрім мільйона моїх проблем ще треба було думати, що подумає мій роботодавець, коли з моєї зп підуть відрахування на МФО ???

Я надіюсь, на краще, в плані виграшу, але все можливе, тим більше що суд з еапб та ПриватБанком по карті універсальна, суми там не маленькі. А на роботі займаю адміністративну посаду, тому і хвилююсь.

Це потрібно буде зв'язуватись з виконавцем? Ви вже самостійно сплачує те?
Нафіг виконавця, я контактував з "юристом" єапб. Це не звонілка і їй абсолютно пофіг як Ви будете платити. Зійшлись на тому, що 1 не хочу переплачувати 10% і буду платити по 1000 грн / міс (точніше не менше ніж).
От якщоб я сказав ні, то тода так, вони б пішли до виконавця і тоді 20%, блок рахунків і проча єрєсь.

Нафіг виконавця, я контактував з "юристом" єапб. Це не звонілка і їй абсолютно пофіг як Ви будете платити. Зійшлись на тому, що 1 не хочу переплачувати 10% і буду платити по 1000 грн / міс (точніше не менше ніж).
От якщоб я сказав ні, то тода так, вони б пішли до виконавця і тоді 20%, блок рахунків і проча єрєсь.
А які гарантії дає цей чудо юрист?

Привіт. Можливо хтось стикався з такою ж ситуацією:проплатила через кабінет на сайті ЄАПБ сума у кабінеті не змінилась. На листи не реагують. Проплата фігурує як у ту компанію
Квитанція проплачено є.

Для чого їм блокувати рахунки,якщо знімається 20% з зарплати?

Галига, зберігайте квитанцію. Якщо квитанції немає - вважайте що Ви не платили.

Никаких.
Только какие нужны? Им волокита с исполнителями самим не нужна - дольше.
Если я платить перестану - тогда передадут.
Яка волокіта, скопіював заяву 5 хв і все))) остальне виконавець зробить)) просто вони можуть відкрити провадження , даже після оплати)))

Яка волокіта, скопіював заяву 5 хв і все))) остальне виконавець зробить)) просто вони можуть відкрити провадження , даже після оплати)))
а 10% від суми теж волокіта? Я особисто не бажаю переплачувати виконавцю.
Звичайно можуть, а на що всі квитанції? Направляються виконавцю і ВП закривається.
Загалом - кожен обирає шлях для себе.

Назад
Угорі