програв суд з кредит капітал

• Автор теми Автор теми vitalik78
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 4K
Там здається 6 тіло було але нарахували 25 тис) Виходить вигідніше ніж суд
Однозначно! Якщо грамотно захищатись, то суд з великою ймовірністю "зідме піну" або взагалі відмовить у позові.

Я подав позов до суду про розбиття боргу на 12 місяців

Я подав позов до суду про розбиття боргу на 12 місяців, мені погодили
Підкажіть, будь-ласка, до якого суду потрібно подавати, першої інстанції чи вже до апеляційного. Також можливо підкажете де можна подивитися зразок позову. Буду вдячна

Підкажіть, будь-ласка, до якого суду потрібно подавати, першої інстанції чи вже до апеляційного. Також можливо підкажете де можна подивитися зразок позову. Буду вдячна
Хіба існує така як позов на розбиття?

Можно и по 20

Если нех взять, то взять и нех. Если державный титухан исполнитель не накидается с утра и не пойдёт описывать лоток для кошачьего помета. Вероятность события можно оценить.

На заблоченые карты - скорее всего, если она не з/п и прочая социалка.
Но расслабляться тоже не стоит.
А якщо оплачувати 20 але є на тобі майно?

Хіба існує така як позов на розбиття?
Існує заява про розстрочення виконання (ще є про відстрочення, але поки говоримо про розстрочку).
Розстрочка виконання рішення суду - це зміна у часі належного строку виконання рішення суду в цілому. При зверненні з цією заявою щодо розстрочки виконання рішення виходимо з міркувань доцільності та об`єктивної необхідності надання саме таких строків від термінування виконання рішення в цілому.
Строки такого відтермінування знаходяться у прямій залежності від обставин.

Якщо Ви плануєте подавати про розстрочку виконання (як звичайне клопотання до суду першої інстанції у конкретній справі), то раджу пояснювати суду, чому саме на певний період просите (до 1 року) і раджу дати суду якісь докази на зразок довідки про доходи. Тобто щоб пояснити, що з огляду на Ваші доходи і суму за судовим рішенням, Вам потрібна саме така розстрочка. А взагалі подумайте, чи Вам доцільно, якщо офіційна зарплата і так чи інакше без розстрочки із зарплати стягуватиметься

А якщо оплачувати 20 але є на тобі майно?
Ризик для нерухомості залежить від суми, яка присуджена і чи зареєстровані малолітні/неповнолітні тощо (не плутаємо арешт як заборону відчуження з реальним стягненням на нерухомість). А от якщо автомобіль, то гірше

Назад
Угорі