програв суд з кредит капітал

• Автор теми Автор теми vitalik78
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K
Можно, мой исполнитель уже 5 лет ждёт от меня деньги :D

Звичайно можна, якщо вам банківські карти не треба, можете скільки завгодно часу його оплачувати.
Та наразі не потрібні. Виплати за підробіток надходять на іншу картку (не мою). Тому буду поступово виплачувати. Дуже Вам дякую))))
Боже, як тільки знайшла цей форум (у 2020 році) сиділа на ньому постійно. З часом заспокоїлася і вже було не до тих МФО та колекторів. А зараз знову нагрібає. І знову лише форум рятує від того, щоб не зійти з розуму. Дуже всім дякую❤️

Добрий день. В мене ще є питання, можливо і тупе, але вже тиждень турбуюсь через цей довбаний суд. Після програшу суду та появи виконавчого провадження мене можуть розшукувати? Бо тут така справа, що офіційної роботи, карток і майна не має. Але і прописки у мене немає. Чи будуть шукати? Чи може бути кримільна відповідальність? Дуже боюся

Добрий день. В мене ще є питання, можливо і тупе, але вже тиждень турбуюсь через цей довбаний суд. Після програшу суду та появи виконавчого провадження мене можуть розшукувати? Бо тут така справа, що офіційної роботи, карток і майна не має. Але і прописки у мене немає. Чи будуть шукати? Чи може бути кримільна відповідальність? Дуже боюся
ВІтання, ні. Ніхто вас шукати не буде. Відсутня кримінальна відповідальність по таким справам.

але реструктуризувати цей борг на певну кількість платежів - більше, ніж можливо.
Для чого йти на реобдуризацію? Щоб більше заплатити?

Підкажіть будь ласка, які мої дії зараз, бо такої суми я не маю зараз. Наразі загалом лишилося 2000-3000, позичати чи знову влазити в борги я не планую.
Навіщо лізти в борги? Нехай "стягують" руський місяць, особливо коли немає карткового рахунку або він порожній, або чисто пенсійний.

Для чого йти на реобдуризацію? Щоб більше заплатити?

Навіщо лізти в борги? Нехай "стягують" руський місяць, особливо коли немає карткового рахунку або він порожній, або чисто пенсійний.
Та бувають нормальні умови,мені таліон з 6 тис тіла тільки 2 тис але розбив на 4 місяці

Можно, мой исполнитель уже 5 лет ждёт от меня деньги :D

Звичайно можна, якщо вам банківські карти не треба, можете скільки завгодно часу його оплачувати.
Правильно понял что если я проиграл суд, заблокировали карты, то оплачивать могу хоть по 200грн в месяц?
Я еще новичок в этом, но возможно меня это ждет скоро
Интересуют последствия (если будут) если не оплачивать пару месяцев, сори за глупые вопросы)
Ну и процедура оплаты, я так понимаю все входящие деньги сразу будут улетать в пользу исполнителя?

Правильно понял что если я проиграл суд, заблокировали карты, то оплачивать могу хоть по 200грн в месяц?
Можно и по 20
Интересуют последствия (если будут) если не оплачивать пару месяцев, сори за глупые вопросы)
Если нех взять, то взять и нех. Если державный титухан исполнитель не накидается с утра и не пойдёт описывать лоток для кошачьего помета. Вероятность события можно оценить.
Ну и процедура оплаты, я так понимаю все входящие деньги сразу будут улетать в пользу исполнителя?
На заблоченые карты - скорее всего, если она не з/п и прочая социалка.
Но расслабляться тоже не стоит.

Зверніться напряму до Кредит Капітал, обговоріть можливість закриття цього боргу без відкриття виконавчого провадження, багато людей з ними домовлялись саме так. Ймовірність, що вони хоч невелику частину боргу спишуть є малою, звісно, але реструктуризувати цей борг на певну кількість платежів - більше, ніж можливо.
А после решения суда можно с ними договариваться на более лояльные условия и не допустить блокировки карт? Или нужно быстро оплатить все их хотелки одним платежем?

А после решения суда можно с ними договариваться на более лояльные условия и не допустить блокировки карт? Или нужно быстро оплатить все их хотелки одним платежем?
Все хотелки что присудили, меньше смысла нет уже для них, единственное могут на части разбить, это нужно до открытия вп договариваться с исполнителем.

Вітаю
Я пробувала з ними домовитися, але вони не хочуть, тому зараз наймаю адвоката

Назад
Угорі