Програний суд з Коллект-Центр

• Автор теми Автор теми vikson1994
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 3K
Да ну просрати таку справу навіть не зрізавши трохи грошей, тут адвокат щось начудив знатно
От чесно ,це відповіді не мають конкретики ,Ви більше розумієтесь на правочинстві ,чи в судових справах ?

От чесно ,це відповіді не мають конкретики ,Ви більше розумієтесь на правочинстві ,чи в судових справах ?
Тоуні,а що Ви маєте на увазі "правочинстві"? Нормах законодавства,що регулюють дані правовідносини?

Тоуні,а що Ви маєте на увазі "правочинстві"? Нормах законодавства,що регулюють дані правовідносини?
Я знаю ,що Ви знаєте ,і що я пишу дурню ,а мені цікаво наскільки людина переймалася своєю справою перед тим як когось звинувачувати в програші ...))

Так це не його справа,та людина у якої так невдало все склалося зараз відсутня на форумі.

Я знаю ,що Ви знаєте ,і що я пишу дурню ,а мені цікаво наскільки людина переймалася своєю справою перед тим як когось звинувачувати в програші ...))
Пфі ти платиш бабкі адвокату) топовому) як ти ше маєш перейматись справою то)

Пфі ти платиш бабкі адвокату) топовому) як ти ше маєш перейматись справою то)
Цього за мало ,є ще куча невідомих факторів які тим чи іншим чином вплинуть на рішення по справі ,Вибачте я не юрист ,перечитайте форум ,там багато цікавих історій

Цього за мало ,є ще куча невідомих факторів які тим чи іншим чином вплинуть на рішення по справі ,Вибачте я не юрист ,перечитайте форум ,там багато цікавих історій
Да шо там читати ,я сам напрогравав судів куча) Но щоб так багато ,то канєфно треба умудритись)

Да шо там читати ,я сам напрогравав судів куча) Но щоб так багато ,то канєфно треба умудритись)
Я не є захисником "Топ " юристів з форуму ,а по факту суди це як лотерея ,комусь везе ,а комусь ні ?

Я не є захисником "Топ " юристів з форуму ,а по факту суди це як лотерея ,комусь везе ,а комусь ні ?
"Везіння" замало,в цьому конкретному випадку 1 та 2 інстанція задовільнили позов повністю.....от,що саме по собі дивує.
Таке буває доволі не часто і це дивує. Звичайно,що ВСУ "розведе руками" справа мало!!! значна.Дякуйте реформатору Педро та його поплічникам.Для них -це малозначна сума,а для того хто "попав"....

"Везіння" замало,в цьому конкретному випадку 1 та 2 інстанція задовільнили позов повністю.....от,що саме по собі дивує.
От бачите ,у Вас є більше наявної інформації ,а я в здогадах ,так сказати інтуїція )) я свій перший суд з приматом ,навіть не встиг роздуплитися як прилетіло заочне рішення ,доплачую ,і ні чого страшного ,живий

От бачите ,у Вас є більше наявної інформації ,а я в здогадах ,так сказати інтуїція )) я свій перший суд з приматом ,навіть не встиг роздуплитися як прилетіло заочне рішення ,доплачую ,і ні чого страшного ,живий
Буває,хоча й не дуже приємне заняття.

Буває,хоча й не дуже приємне заняття.
Та норм ,на форумі підказали ,хоча сам зрозумів ,зв'язався з виконавцем ,вона надала зразок заяви на визначення рахунку ,та й нічого ,живемо далі )))

Що маєте на увазі? Не буде визначеного рахунку? Так заробітки думаю зростуть в рази і все наладиться.
Не все так однозначно. И плохое, и хорошее — часто идут рядом. А уж в таком сложном явлении как война — тем более. Весь вопрос только — чего будет больше — 👌 или 👎 и в каких сферах жизни)

@
Що маєте на увазі? Не буде визначеного рахунку? Так заробітки думаю зростуть в рази і все наладиться.
Не клейте дурня ))) до впровадження ВС стану ,були виконавчі ,ВП ,і в боржника не було шансів ,прилетіло ,і треба зносити той напис ,і всі кошти на рахунку блокувались ,або списувались виконавцем ,а зараз є можливість визначити рахунок як видатковим і отримувати кошти ,до 1 числа це 14.200 ,а з нового року це буде 16.000 ,хоча закон про мінімалку прийнятий давно ,але ібучі фін установи вирішили що це буде з 25 року ...

Назад
Угорі