Програний суд з Іннова Фінанс ( Фінсфера), виїзд за кордон

Ми що з вами знайомі, щоб ви знали як мені живеться і що я закриваю та скільки у мене боргів?
Але мабуть вам треба хоч щось написати...
Якщо від цього стало легше, то я рада 😐
Легче мне не стало.
Просто не понятно почему так, напишите может сколько долгов. Тогда все поймут.
У меня вот долгов много, я тоже бы до такого докатился чтоб 7к не отдать, но потому что не успел их закрыть из-за того что закрывал другие кредиты, наверное так и будет потому что не успеваю...

А по вашим сообщениям только гадать, многие берут мфо и просто не отдают годами а потом плачут... говорят 20тыс было тело по всем мфо за год не отдал теперь суды... и плачут, ну как думать о таких людях...

Кстати финсфера тоже есть 8к пол года висит но не могу закрыть так как другие мфо в приоритете, а эти на лоялку не идут

Легче мне не стало.
Просто не понятно почему так, напишите может сколько долгов. Тогда все поймут.
У меня вот долгов много, я тоже бы до такого докатился чтоб 7к не отдать, но потому что не успел их закрыть из-за того что закрывал другие кредиты, наверное так и будет потому что не успеваю...

А по вашим сообщениям только гадать, многие берут мфо и просто не отдают годами а потом плачут... говорят 20тыс было тело по всем мфо за год не отдал теперь суды... и плачут, ну как думать о таких людях...

Кстати финсфера тоже есть 8к пол года висит но не могу закрыть так как другие мфо в приоритете, а эти на лоялку не идут
От і у мене сталася аналогічна ситуація з цією конторою. Поки закривала інше, ці вже пішли в суд, хоч просила їх зменшити трохи проценти. Адвокат казав, що суд з ними буде виграти важко, так і сталося.
Але вони вже хай точно чекають, бо є трохи інші " друзі"

Але вони вже хай точно чекають, бо є трохи інші " друзі"
С ними уже все случилось, теперь, да, пускай ждут, закрывайте лучше других, чтоб и они не пошли в суд.
З.Ы.: а апелляцию адвокат не предлагал? Районный суд часто в пользу мфо, но есть шанс после апелляции что-то да и уменьшить по платежам.

С ними уже все случилось, теперь, да, пускай ждут, закрывайте лучше других, чтоб и они не пошли в суд.
З.Ы.: а апелляцию адвокат не предлагал? Районный суд часто в пользу мфо, но есть шанс после апелляции что-то да и уменьшить по платежам.
Адвокат пропонував, але так невпевнено, що я не знаю чи є смисл подавати на апеляцію. Або шукати іншого адвоката...

Адвокат пропонував, але так невпевнено, що я не знаю чи є смисл подавати на апеляцію. Або шукати іншого адвоката...

Доброго дня.
Чи пропонували вони за 9 місяців якісь варіанти закриття? За тіло або розбити частинами? Просто також їх маю, і вже 53 день протермінування...

Доброго дня.
Чи пропонували вони за 9 місяців якісь варіанти закриття? За тіло або розбити частинами? Просто також їх маю, і вже 53 день протермінування...
Добрий вечір. Пропонували тіло + невеликий відсоток, але коштів не було. Вже зараз думаю, що краще б я тоді заплатила... Але як кажуть "після бійки руками вже не махають". Тому коли вам будуть пропонувати якусь знижку, то постарайтеся закрити, бо виявляється з судом вони дружать.

Ніколи думки не було, що в моєму житті буде суд та ще й по кредиту, але буває і таке. Програний на користь кредитору Фінсфера ( Іннова Фінанс). Але саме страшніше це ще попереду - виконавче провадження ( повністю закрити кредит на даний час не має змоги, а це майже 40 к).
Але питання ще не в цьому ....
Чи можна при відкритому виконавчому провадженні поїхати за кордон, щоб хоч якось закривати ці " дорогі кредити"?
За таку невелику суму ніхто заморочуватися не буде з забороною виїзду за кордон.

Тому те, що ви тут пишете як можна було до цього довести, то хочу сказати одно - дуже стараюся. Але вам такого старання не бажаю.
"Сарказм" як явище взагалі ні до чого. Були певні сумніви, що Ваш акаунт - це наші люті опоненти приколи тягнуть. Судячі з останніх коментарів, я помилився, за що перепрошую. Але тепер навіть не знаю, що можна порадити після ігнору рекомендацій форуму майже річної давнини, програних судів та невпевнених адвокатів.

Гарантій нема ніколи. Якщо апеляційний суд у вас адекватний. Можна і спробувати

Зверніться до Тараса з форума, хай подивиться може щось можна буде зробити, він фінсферу в апеляції розгромив повністю по моїй справі з ними, хотіли 60к з 6к

У мене по Іннова працювали з Тарасом. Суд першої інстанції присудив всі хотілки, 44к, подали апеляцію, апеляція зменшила до 8к.

Навіть не знаю, як це коментувати. Ви вже ті самі 9 місяців, як на Форумі. Може я щось не розумію, як до такого можна було довести.
Мовчки можна до такого дійти, чи всі кошти на хотілки мфо витрачати ...

Назад
Угорі