Програний суд та 120 тисяч боргу

• Автор теми Автор теми Pavlov123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 424

Pavlov123

Форумчанин
Дописи
12
Реакції
1
Бали
278
Pavlov123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю усіх).
Я програв суд та апеляцію теж і з 10 тисяч тіла, тепер винен 120 тисяч. В дії вже висить виконавче провадження. Суд був давно, близько року тому назад. Також переживаю, що можуть відібрати майно. Я дуже погано розбираюся в законі, підкажіть будь ласка, мені тепер нічого не залишається, окрім як виплачувати ці 120 тисяч? Чи ще є якісь варіанти? Дякую

Вы ж создавали тему и там Вам активно отвечали...
мені тепер нічого не залишається, окрім як виплачувати ці 120 тисяч?
Да, увы, теперь только выплачивать. Можете разблокировать одну карту на 2 минимальные зарплаты. Как-то так.

Пожать заявление исполнителю нужно:

Вы ж создавали тему и там Вам активно отвечали...

Да, увы, теперь только выплачивать. Можете разблокировать одну карту на 2 минимальные зарплаты. Как-то так.

Пожать заявление исполнителю нужно:
Тобто більше варіантів взагалі немає?

А на рахунок майна? Мені є сенс переживати?
Вам вроде ответили уже.... Ну, ладно...
Если в рамках одного (не всех, а именно одного производства) сумма долга выше 160к грн и вы не платите - да, стоит. Во всех остальных случаях - нет.
Свою же тему перечитайте, на все вопросы там Вам предельно ясно ответили.
Выпейте чего то сладкого и тёплого - я не шучу.
И еще раз перечитайте свою тему.
И ХВАТИТ ***** ПАНИКОВАТЬ!!!

Вам вроде ответили уже.... Ну, ладно...
Если в рамках одного (не всех, а именно одного производства) сумма долга выше 160к грн и вы не платите - да, стоит. Во всех остальных случаях - нет.
Свою же тему перечитайте, на все вопросы там Вам предельно ясно ответили.
Выпейте чего то сладкого и тёплого - я не шучу.
И еще раз перечитайте свою тему.
И ХВАТИТ ***** ПАНИКОВАТЬ!!!
Я просто не знаю, в мене зараз висить оце виконавче на 120 тисяч і в мене ще окрім цього є борги(лудоманія в минулому). Якщо скласти разом, то там вийде більше, ніж 160)). Але я чув, що для того аби їх скласти, усі вони мають бути у одного виконавця, якщо у різних, то не сумуються. Ще чув, що навіть якщо борг вище 160, то всеодно цим ніхто не займається, щоб забирати житло... Ну, в будь-якому випадку, дякую)
Я звичайно планував зайнятися цим та розгребсти усі борги свої. Але вот, зовсім пропадає бажання віддавати більше 100 тисяч, де по факту брав 10((.
А якщо у тебе наприклад не єдине житло, то його відразу мабуть захочуть відібрати? І там вже не потрібен борг 160 тисяч?

Я просто не знаю, в мене зараз висить оце виконавче на 120 тисяч і в мене ще окрім цього є борги(лудоманія в минулому). Якщо скласти разом, то там вийде більше, ніж 160)). Але я чув, що для того аби їх скласти, усі вони мають бути у одного виконавця, якщо у різних, то не сумуються. Ще чув, що навіть якщо борг вище 160, то всеодно цим ніхто не займається, щоб забирати житло... Ну, в будь-якому випадку, дякую)
Я звичайно планував зайнятися цим та розгребсти усі борги свої. Але вот, зовсім пропадає бажання віддавати більше 100 тисяч, де по факту брав 10((.
А якщо у тебе наприклад не єдине житло, то його відразу мабуть захочуть відібрати? І там вже не потрібен борг 160 тисяч?
Дива не буде. Все що можна було зробити це судитися обравши при цьому нормального адвоката. Тепер потрібно виплачувати виконавче.

А на рахунок майна? Мені є сенс переживати?
Смотря какого майна....это вопрос риторический....

Вітаю усіх).
Я програв суд та апеляцію теж і з 10 тисяч тіла, тепер винен 120 тисяч. В дії вже висить виконавче провадження. Суд був давно, близько року тому назад. Також переживаю, що можуть відібрати майно. Я дуже погано розбираюся в законі, підкажіть будь ласка, мені тепер нічого не залишається, окрім як виплачувати ці 120 тисяч? Чи ще є якісь варіанти? Дякую
А в каком году Вы "брали кредит", тоесть когда получали эти 10т.?

Назад
Угорі