Програно суд з ЄАПБ. Закриття

• Автор теми Автор теми Женя3005
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 671

Женя3005

Читач
Дописи
17
Реакції
1
Бали
1760
Женя3005 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Програв суд з адвокатом з форуму(витрати 6перша інс. , робота апел 2 + 4 судовий загалом 12) , після програшу зв'язався з ЄАПБ щоб сплачувати в добровільному порядку без відкриття вп , навіть дали лояльні умови ( я військовий але не маю убд ) замість 86/56 , також поки з ними вів бесіду взнав що вони ще перекупили ), після останньої сплати вони надають відповідні доки що до закриття ?

Програв суд з адвокатом з форуму(витрати 6перша інс. , робота апел 2 + 4 судовий загалом 12) , після програшу зв'язався з ЄАПБ щоб сплачувати в добровільному порядку без відкриття вп , навіть дали лояльні умови ( я військовий але не маю убд ) замість 86/56 , також поки з ними вів бесіду взнав що вони ще перекупили ), після останньої сплати вони надають відповідні доки що до закриття ?
Робіть висновки самі... і це далеко не поодинокий випадок.

Это печально. Я тоже с ЕАПБ сужусь с юристом форума. Уже думаю, если все равно все пути ведут к ВП, так может действительно проще все пустить на самотек и договариваться потом с исполнителем. А так- и затраты на юр.помощь и в конце концов вп со всеми хотелками

Жесть жесткая. Военнослужащий. Долг проигран по двум инстанциям)) Еще и ВП. Найдется ли герой, который остановит еапб. Иначе овчинка не стоит выделки. Нужно сразу сдаваться и обговаривать долг по запросам и с меньшими затратами

зате можуть бути проблеми і геморой із зарахуванням цих грошей як оплати по рішенню суду
Що робити тоді в цьому випадку
зате можуть бути проблеми і геморой із зарахуванням цих грошей як оплати по рішенню суду
І що вони так зі всіма так роблять ?

Останнє редагування:
Ні. Хочете ризикнути і спробувати?
Ваше право, але це "рузька рулетка" і ви це повинні усвідомлювати.
Не зовсім так , я просто внес 1 платіж вже і давати задню якось .... А хтось домовлявся чи вони всіх поголовно кидають

Не зовсім так , я просто внес 1 платіж вже і давати задню якось ....
Ваш вибір.
А хтось домовлявся чи вони всіх поголовно кидають
Не вів такої статистики.
Просто люди раніше писали що закривали теж без виконавців.
Але наскільки я пригадую, то відразу а не частинами.

А щось з тими коштами що вже вніс
повідомити виконавця, має врахувати це при стягненні
в призначенні платежу (того який ви зробили добровільно) має бути написано що це платіж згідно рішення суду + № рішення

Назад
Угорі