Программа об МФО по каналу Еспрессо

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я помню вроде когда Юлька была еще примьером. То давали им жару. Все новости гудели. Как их будки эвакуаторы вывозили.

Блин а я тему тоже сделала)) Админ удали пожалуйста)
я вот думаю письмо Тимошенко написать официально по поводу МФО

Верно подмечено ) как вовремя все платил то и о форуме не знал, а как стал должником засуетился =)

Admin, тікищо в ютубі дивилась контролер про мфо то там бачила відео запису з твого каналу

Суть сюжета какая ? Страх и панику в народ?

Нє, норм. Головне, що говорять, що можна без відома людини взяти. Надіюся, що мої односельчани дивилися цю передачу)) а ще краще - мої батьки. Буду включати окуня.

Нє, норм. Головне, що говорять, що можна без відома людини взяти. Надіюся, що мої односельчани дивилися цю передачу)) а ще краще - мої батьки. Буду включати окуня.
На все займы окуня? Мои не поверят

Olga_27, не всі компанії додзвоняться. А за ті, що додзвоняться достатньо сказати, що є в двох чи трьох, а батьки що, так і будуть вслухатися чи то Кредит каса дзвонить чи Кредит Ап чи Кредит плюс? Час можна відтягнути, по любе, а там може щось і зміниться в кращу сторону

Цікаво, скільки Манівео проплатила за цю не надто завуальовану рекламу. Манівеееооо, трямтрям:pleasantry:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі