Програла суд з бізнес позикою.

• Автор теми Автор теми Netti
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 1K

Netti

Форумчанин
Дописи
51
Реакції
6
Бали
283
Netti не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора.
Бізнес позика подала до суду . Звернулась по допомогу в компанію Бест вони в свою чергу красиво по телефону все розповіли.
Заплатила їм 10 тисяч гривень за послуги ,висновок суд я програла " задовольнив вимоги в повному обсязі "
Є час подати на апеляцію .
Підкажть чи є у когось адвокати чи юристи які зможуть взятися за апеляцію ..чи просто не марнувати час і кошти а чекати виконавче провадження?

Доброго вечора.
Бізнес позика подала до суду . Звернулась по допомогу в компанію Бест вони в свою чергу красиво по телефону все розповіли.
Заплатила їм 10 тисяч гривень за послуги ,висновок суд я програла " задовольнив вимоги в повному обсязі "
Підкажть чи є у когось адвокати чи юристи які зможуть взятися за апеляцію ..чи просто не марнувати час і кошти а чекати виконавче провадження?
Відзив на позов від ваших зебестів був?

Відзив на позов від ваших зебестів був?
Був ,але толком вони нічого там не вказали ,тому що суд задовольнив вимоги кредитора повністю А тепер за апеляцію ще просять 10 тисяч за їхні послуги.

Був ,але толком вони нічого там не вказали ,тому що суд задовольнив вимоги кредитора повністю А тепер за апеляцію ще просять 10 тисяч за їхні послуги.
Бізнес позика нажаль виграє в судах... проте я б вам радив проконсультуватись з нашими юристами.
Я не кажу що вони візьмуться, але при наймі не "взують" вас на гроші як "зеБест"

Бізнес позика нажаль виграє в судах... проте я б вам радив проконсультуватись з нашими юристами.
Я не кажу що вони візьмуться, але при наймі не "взують" вас на гроші як "зеБест"
Ну, там не гарантовано що взули... Бувають судді які тупо нічого не хочуть чути і стають на сторону МФО

Ну, там не гарантовано що взули... Бувають судді які тупо нічого не хочуть чути і стають на сторону МФО
Це узагальнюючи чи саме за цих бестів?
Можно апеляцію виграну подивитись?
Бо думаю, прости мене господи і Адмін, але це наЄ6алово.

можна уточнення - що саме красиво розповіли?
Ну наверное что все будет ок, давайте вы нам 10к, мы все порешаем в суде)
Є сенс подавати на апеляцію? Тіло 64 хочуть 202 тисячі .
Напишите нашим юристам с форума, и получите ответ.

Останнє редагування:
Є сенс подавати на апеляцію? Тіло 64 хочуть 202 тисячі .
Спробуйте написати ком з юристів форуму, можете навіть не 1 стосовно їхньої думки. Але без документів та вивчення - нічого не можна сказати...
Це узагальнюючи чи саме за цих бестів?
Можно апеляцію виграну подивитись?
Бо думаю, прости мене господи і Адмін, але це наЄ6алово.
[POSTS=500]В мене своє "кунгфу" при боротьбі з МФОшками.

На прискорених темпах роблю інвентаризацію і вмовляю людину зійтись десь посередині з кредитором/ами які заявились. В результаті МФО не встигають нічого роздуплитись, як процедура переходить в стадію виконання затвердженого плану реструктуризації...
Відбив таким чином укркредитфінанс, маніфою та єгроші.
Я не зобов'язаний підказувати кредиторам як правильно наздоганяти боржника. І боржнику не вказую що треба шифруватись від кредиторів. Все у відкритому доступі є...
ЄАПБ - ці противні, да, моніторять реєстр банкрутств постійно... Думаю якась програмка/скрипт... Заявляються завжди....[/POSTS]
Тіло 64 хочуть 202 тисячі .
Якщо у вас навіть збереться програних судів/боргів на 200тис+ - не переживайте. Почитайте про процедуру банкрутства. Можна і так відбитись від боргів... Більшості людей вона підходить, як варіант вирішення проблеми з МФО/банками/кредиторами

Останнє редагування:
Доброго вечора.
Как давно у вас просрочка?

Как давно у вас просрочка?
Рік
мфо дала в кредит 64 тис?
що це за мфо ? як воно зараз називаеться ? в гуглі ввів показало Amigo
Бізнес позика
можна уточнення - що саме красиво розповіли?
Будуть працювати над зменшенням відсотків .

Вас тільки це цікавить?...)
5b12218a6e5a1868be31e209f191fefe-world74.spcs.bio.webp

Назад
Угорі