Програла апеляцію укр кредит фінанс

• Автор теми Автор теми Аліна3335
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 1K
Та я тоже так думала, может на карту мужа попробовать получать зарплату на крайний случай. Нужно будет просто номер счёта его карты?
Залежно яка у вас організація.Бухгалтерія ніколи не піде на такі порушення ,як перераховувати заробітну плату на якусь іншу людину.Якщо робота з банком в програмному забезпеченні,то як ви уявляєте це?

Залежно яка у вас організація.Бухгалтерія ніколи не піде на такі порушення ,як перераховувати заробітну плату на якусь іншу людину.Якщо робота з банком в програмному забезпеченні,то як ви уявляєте це?
Я працюю в супермаркеті кассиром, а домовитись готівкою отримувати це можливо?

З яким адвокатом ви працювали ?
Можна домовитись з мфо про погашення без відкриття провадження, якщо сума велика ,то 20% від зп може розтягнутись на багато років ., домовтесь про гарантійний лист і оплату щомісяця якоїсь частини, перекази робіть з приміткою , що оплата по рішенню суду і номер справи

Чому? У нас в кого немає ще картки отримують готівкою

З яким адвокатом ви працювали ?
Можна домовитись з мфо про погашення без відкриття провадження, якщо сума велика ,то 20% від зп може розтягнутись на багато років ., домовтесь про гарантійний лист і оплату щомісяця якоїсь частини, перекази робіть з приміткою , що оплата по рішенню суду і номер справи
Та адвокат не с форума. Вот в пятницу должна была отписаться им. Сегодня напишу узнаю. Надеюсь получится. 68тыс.хотят. Каждый месяц я смогу максимум по 2-3 тыс платить, но что-то сомневаюсь что пойдут на это

Та адвокат не с форума. Вот в пятницу должна была отписаться им. Сегодня напишу узнаю. Надеюсь получится. 68тыс.хотят. Каждый месяц я смогу максимум по 2-3 тыс платить, но что-то сомневаюсь что пойдут на это
Де отримують? З рахунку на касі банку?

На магазин приходить

Відомості приходять, і адміністратор видає. Є людина, яка рік працює і картку ще не отримала і отримує готівкою. Якщо не підуть на мої умови, хочу спробувати. Я там 7 років працюю. Якщо ні, то не знаю, що робити

На магазин приходить

Відомості приходять, і адміністратор видає. Є людина, яка рік працює і картку ще не отримала і отримує готівкою. Якщо не підуть на мої умови, хочу спробувати. Я там 7 років працюю. Якщо ні, то не знаю, що робити
Ну то отримуйте готівкою.В чому проблема.якщо так реально

На магазин приходить

Чому не підуть на ваші умови,якщо виплачують готівкою.інше,коли організації виплачують зарплату повністю білу тільки через банки.думаю з цим у вас проблем не буде.

Ну то отримуйте готівкою.В чому проблема.якщо так реально
Та в тому що, можуть відмовити. Картка ж є.
І прийдеться звільнятись і не отримаю зарплату.
Уже 4й день себе накручую, переживаю дуже

Я сподіваюся, що до виконавчого місяць десь буде. Поки візьмуть лист, поки відправлять

Останнє редагування:
Та в тому що, можуть відмовити. Картка ж є.
І прийдеться звільнятись і не отримаю зарплату.
Уже 4й день себе накручую, переживаю дуже

Я сподіваюся, що до виконавчого місяць десь буде. Поки візьмуть лист, поки відправлять
Це все залежить від Вашого керівництва. Приватне підприємство ніхто і ніяким чином не може змусити обирати спосіб виплати винагороди(зар.платні) своєму працівнику. Зараз це доволі поширене явище(отримання зар.плати через бухгалтерію)....якщо керівництво "притомне" та зацікавлене щоб працівник не звільнився. Єдине,що бухгалтерія повинна виконувати обовязково - відраховувати 20% з вашого доходу(нарахувань). Але Вам потрібно поквапитися і пояснити ситуацію керівнику.... тобто розставити всі крапки над "І".

Це все залежить від Вашого керівництва. Приватне підприємство ніхто і ніяким чином не може змусити обирати спосіб виплати винагороди(зар.платні) своєму працівнику. Зараз це доволі поширене явище(отримання зар.плати через бухгалтерію)....якщо керівництво "притомне" та зацікавлене щоб працівник не звільнився. Єдине,що бухгалтерія повинна виконувати обовязково - відраховувати 20% з вашого доходу(нарахувань). Але Вам потрібно поквапитися і пояснити ситуацію керівнику.... тобто розставити всі крапки над "І".
Зараз чекаю відповідь від тієї кантори, якщо згодні будуть на мої умови це буде добре. 20% це і є якраз 3тис трохи більше від зарплати. Ось і хочу щоб добровільно.

Ще переживаю що про мене подумають, і як відреагують

Зараз чекаю відповідь від тієї кантори, якщо згодні будуть на мої умови це буде добре. 20% це і є якраз 3тис трохи більше від зарплати. Ось і хочу щоб добровільно.
Я завжди не перестаю дивуватися з громадян нашої країни, які люблять ускладнювати собі життя, а потім шукати вирішення цих ускладнень. Так 10% виконавцю...сплатити прийдеться.... але це буде "прозоро" і в часі Вас ніхто не обмежує.

Ще переживаю що про мене подумають, і як відреагують
Перестаньте.... ви просто не маєте доступу до інформації про фін.стан колег та знайомих....повірте мені на слово... у більшості проблем вистачає. Часто за зовнішнім лиском та респектабельністю ховаються проблеми значно серйозніші за ваші.Краще думайте про забезпечення та добробут родини.

Назад
Угорі