Програла апеляцію на ЄАПБ

• Автор теми Автор теми ririri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 3K
1760101735969.webp

судді вражають)))
Цей суддя застосував цю підставу,якою позовна заява була залишена без руху..... близько 50-ти разів.... А що саме дивне, що жоден ПОЗИВАЧ не оскаржив його ухвали в Кропивницькому ап.суді!!! Дивина та й годі.

Підкажіть ,будь ласка ,а скільки тіло було ,що така сума ?(((І через скільки подали до суду .
Дуже Вам співчуваю …
Мені здається що вони всі цифри додають які є в договорі даже з номерами телефонів.
Бо тещо вони мені нарахували в мене просто дар мови відняло. Наче 90 роки.

Всім доброго дня! Програна апеляція з єапб. Сума просто космічна для мене. 154 тис.
Читала,що можна з ними домовитись без виконавчих. Чи дійсно це так? І як краще,писати декілька разів їм на електронну? Бо якщо така сума,то це мені на рік хоча б розбити. Бо нереально сплатити навіть більшу частину одразу….
Це тіла чи з їхніми процентами?
Ви самі захищалися?

Мені здається що вони всі цифри додають які є в договорі даже з номерами телефонів.
Бо тещо вони мені нарахували в мене просто дар мови відняло. Наче 90 роки.

Це тіла чи з їхніми процентами?
Ви самі захищалися?
З відсотками.
Не сама. З адвокатом.

Наталка також ЄАПБ ? Якщо не секрет, то можете повідомити область...... і якщо можливо від якого року кредити.
Кредити з 2021 року.Київська обл

Natalka Yurkina, довго тривав апеляційний суд?
Майже рік

Очень сочувствую автору( видимо у них схема одна, обьединяют договора и выигрывают. Создаётся впечатление, что бестолку бороться и это все одна банда( кредиторы, исполнители, судьи, нотариусы) и у них на это все зелёный свет. Люди и так погибают, а они душат финансово. Тоже имею 4 договора у еапб, тоже 2021 год, хотят примерно 135000. Читаю эти посты, и холодный пот по спине. Ситуации очень похожи, видимо, я где-то на очереди у них😰Когда надписи отменили в 2022году, по-моему Тарас говорил (могу ошибаться), что не спешите радоваться, неизвестно, что хуже... Надписи хоть сносились😭

Всім доброго дня! Програна апеляція з єапб. Сума просто космічна для мене. 154 тис.
Читала,що можна з ними домовитись без виконавчих. Чи дійсно це так? І як краще,писати декілька разів їм на електронну? Бо якщо така сума,то це мені на рік хоча б розбити. Бо нереально сплатити навіть більшу частину одразу….
Через виконавця можна сплачувати хоч 10 років

Когда надписи отменили в 2022году, по-моему Тарас говорил (могу ошибаться), что не спешите радоваться, неизвестно, что хуже... Надписи хоть сносились😭
это было предсказуемо(((
если, иногда, попадаются судью которые отказываются «отменять» инн…то, что уж про суды по взысканию говорить?

у суда один плюс, можно успеть хоть как то подготовиться к вп, а не проснуться рандомным утром, с арестами

Назад
Угорі