Профит Капитал, Европейское, Грин фактор и т.д. - последнее пристанище?

• Автор теми Автор теми azo199217
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 3K
Може і я щось не те подумала...Пише просто "Factor"

А в повідомленні знайшла, що це Профіт-Капітал!!!
Так, це вони. Ось ще одна розмова з ними..Досить "нешкідливі" балаболки вони в мене))

Може і я щось не те подумала...Пише просто "Factor"

А в повідомленні знайшла, що це Профіт-Капітал!!!
О,профиты вообще сказочные долб...бы)))),могут такую хрень сочинять))))
Так, це вони. Ось ще одна розмова з ними..Досить "нешкідливі" балаболки вони в мене))
Там есть такие отбросы, Вам позвонила просто какая- то "зелененькая")))

Они мне довольно давно звонят уже (правда не всегда беседую с ними). Пока только как то так) Может ,на мне стажируются просто))

Хааааааа)) Ви часом не викладачем працюєте?!? Я не вмію так з ними говорити(((Або знущаюсь, або шлю подальше, якщо відповідаю...Але ці гади поставили на мене і близьких автододзвін(((Говорить робот, та все ж не дуже комфортно кожні дві хвилини збивати їх дзвінки(((((

Хааааааа)) Ви часом не викладачем працюєте?!? Я не вмію так з ними говорити(((Або знущаюсь, або шлю подальше, якщо відповідаю...Але ці гади поставили на мене і близьких автододзвін(((Говорить робот, та все ж не дуже комфортно кожні дві хвилини збивати їх дзвінки(((((
Ага) Викладачем) Теж хочеться іноді по іншому порозмовляти з ними ,але вчасно згадую слова "Ти ж педагог!" і намагаюсь стримувати себе))

Ага) Викладачем) Теж хочеться іноді по іншому порозмовляти з ними ,але вчасно згадую слова "Ти ж педагог!" і намагаюсь стримувати себе))
В любому випадку - Ви молодчинка))) Достойно себе вели довший час розмови, а нерви все ж в кожного здають, адже до них не доходить все з першого разу!!!Не звертайте увагу на мої помилки(((((((
О,профиты вообще сказочные долб...бы)))),могут такую хрень сочинять))))

Ще раз переконуюсь, що з кожними вони та інші шарашки по різному спілкуються і ведуть себе(((Головне зразу дати їм відпір чи що....От саме цей Фактор мене вибісив!!! Своїми методами вони лише збільшують бажання нікому нічого не платити!!!!!

Останнє редагування:
Назад
Угорі