Профіт Капітал пропонують закрити борг за 4000

• Автор теми Автор теми Amarillos
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 810
25к АДВОКАТ? *тихо хренеет*
Стоимость адвоката выше стоимости иска? Ну тут исключительно к Вам вопросы.
Причом тут адвокат) 15 тисяч можна закрити до суду . З судом 25 ,плюс 15 тисяч на адвоката і судовий збір.

Причом тут адвокат) 15 тисяч можна закрити до суду . З судом 25 ,плюс 15 тисяч на адвоката і судовий збір.
как это плюс 10к капнуло? Не совсем понимаю? Или Вам предлагали до суда за 15, а в суд подали 25?))) Да и 15к за адвоката - не многовато ли?

как это плюс 10к капнуло? Не совсем понимаю? Или Вам предлагали до суда за 15, а в суд подали 25?))) Да и 15к за адвоката - не многовато ли?
Ну добавляють судові витрати на свого адвоката і судовий збір. .. Перша інстанція , апеляція . В 95 процентах буде апеляція) За це все і буде приблизно 15 тисяч. Добре коли ти виграв перший суд, то хоть не треба ще за апеляцію самому платити. Но як програв ,всерівно суд заставить виплатити) тому як на мене ,якщо пропонують лояльні умови, краще заплатити і забути. Ну звісно ,якщо збираєшся взагалі щось повертати)

Не скажите...у меня тоже история с ними... Профит капитал купил мой долг в Кредит+(тоже 2019 года).Там тело 3500.Написала им что готова за тело...а они хотят 11800.00.После пререканий согласились на 8000,но мне это не подходит.Сказали что готовят дело в суд)
А где вы смотрите какие тело,я просто не помню вообще сколько брала.щам требуют 9 тс,хотелось бы знать тело,ну это было очень давно я не помню.

Назад
Угорі