Продзвін від Швидко гроші. Куди скаргу писати на кредитора?

• Автор теми Автор теми Іванна771
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 6K

Іванна771

Читач
Дописи
40
Реакції
4
Бали
8
Іванна771 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Телефонують кожних 2хв. Поклали на продзвін. Може на урядовому подзвонити 1545 чи ВАФК?

Телефонують кожних 2хв. Поклали на продзвін. Може на урядовому подзвонити 1545 чи ВАФК?
Яка просрочка ? Тіло велике ? У мене місяць просрочки пока звонять тільки мені та контактним та смс щодня.

Яка просрочка ? Тіло велике ? У мене місяць просрочки пока звонять тільки мені та контактним та смс щодня.
22день. Контактним не дзвонять.
Звоните. Одной жалобой больше будет.
Подзвонила на 1545 і в НБУ вони кажуть що такими питаннями не займаються, телефонуйте на 1536

Читала що після жалоб трохи притихають
Не всегда....и мне кажется ,что просто видят что никак не реагируют и сами перестают доставать......Если очень хотите,подавайте жалобу......У меня и после жалобы звонили,потом сами ,,отпали,,.....

Не всегда....и мне кажется ,что просто видят что никак не реагируют и сами перестают доставать......Если очень хотите,подавайте жалобу......У меня и после жалобы звонили,потом сами ,,отпали,,.....
Скільки дзвонили, як часто і кого знайшли з оточення?

Скільки дзвонили, як часто і кого знайшли з оточення?
У меня ШГ нет....на прозвон ставили Кешбери соседей месяц.... и в полицию обращались и соседи и я....без толку,даже в полиции говорят,что только игнор помогает.И в полиции много должников по мфо?

У меня ШГ нет....на прозвон ставили Кешбери соседей месяц.... и в полицию обращались и соседи и я....без толку,даже в полиции говорят,что только игнор помогает.И в полиции много должников по мфо?
Ви з ними общалися хоч раз чи повний ігнор? Вдалося їх закрити? Були якісь пропозиції від них

Ви з ними общалися хоч раз чи повний ігнор? Вдалося їх закрити? Були якісь пропозиції від них
Нет,не общалась....Не закрывала.Предлагали оплатить лишь тело.У знакомого в ШГ просрочка около 2 лет....говорит пол года немного доставали... потом вежливо просили оплатить лишь тело.

Нет,не общалась....Не закрывала.Предлагали оплатить лишь тело.У знакомого в ШГ просрочка около 2 лет....говорит пол года немного доставали... потом вежливо просили оплатить лишь тело.
а за який час просили тіло? за цей час ніяких пакостей не було?
У меня,200 день-не звонят,вообще!
за цей період які пакості від них були?

Я скачувала різні такого роду програмки, хочуть багато доступу. конт,фото,відео....
В мене труколер давно стоїть, нікого нового після встановлення не обзвонювали, так що не бачу щоб зливали інформацію. А доступ до контактів потрібен, щоб ви бачили, хто дзвонить і щоб була можливість заблокувати тих, кого нема у вас в контактах.
Цікаво як вони вичісляють місце роботи? Якщо зарплатної картки немає, можуть?
А ви при оформленні не вказували?

В мене труколер давно стоїть, нікого нового після встановлення не обзвонювали, так що не бачу щоб зливали інформацію. А доступ до контактів потрібен, щоб ви бачили, хто дзвонить і щоб була можливість заблокувати тих, кого нема у вас в контактах.

А ви при оформленні не вказували?
А я удалил труколер. Последнее время,он не работал,не блокировал вызовы. Только место в телефоне занимал. Стандартный "черный список"-намного эффективние...

Назад
Угорі