Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Яка просрочка ? Тіло велике ? У мене місяць просрочки пока звонять тільки мені та контактним та смс щодня.Телефонують кожних 2хв. Поклали на продзвін. Може на урядовому подзвонити 1545 чи ВАФК?
Звоните. Одной жалобой больше будет.Телефонують кожних 2хв. Поклали на продзвін. Може на урядовому подзвонити 1545 чи ВАФК?
22день. Контактним не дзвонять.Яка просрочка ? Тіло велике ? У мене місяць просрочки пока звонять тільки мені та контактним та смс щодня.
Подзвонила на 1545 і в НБУ вони кажуть що такими питаннями не займаються, телефонуйте на 1536Звоните. Одной жалобой больше будет.
В черн.список кинте и успокойтесь....Если вы даже жалобу оставите,ничего не изменится....Телефонують кожних 2хв. Поклали на продзвін. Може на урядовому подзвонити 1545 чи ВАФК?
Читала що після жалоб трохи притихаютьВ черн.список кинте и успокойтесь....Если вы даже жалобу оставите,ничего не изменится....
Не всегда....и мне кажется ,что просто видят что никак не реагируют и сами перестают доставать......Если очень хотите,подавайте жалобу......У меня и после жалобы звонили,потом сами ,,отпали,,.....Читала що після жалоб трохи притихають
Скільки дзвонили, як часто і кого знайшли з оточення?Не всегда....и мне кажется ,что просто видят что никак не реагируют и сами перестают доставать......Если очень хотите,подавайте жалобу......У меня и после жалобы звонили,потом сами ,,отпали,,.....
У меня ШГ нет....на прозвон ставили Кешбери соседей месяц.... и в полицию обращались и соседи и я....без толку,даже в полиции говорят,что только игнор помогает.И в полиции много должников по мфо?Скільки дзвонили, як часто і кого знайшли з оточення?
Ви з ними общалися хоч раз чи повний ігнор? Вдалося їх закрити? Були якісь пропозиції від нихУ меня ШГ нет....на прозвон ставили Кешбери соседей месяц.... и в полицию обращались и соседи и я....без толку,даже в полиции говорят,что только игнор помогает.И в полиции много должников по мфо?
Нет,не общалась....Не закрывала.Предлагали оплатить лишь тело.У знакомого в ШГ просрочка около 2 лет....говорит пол года немного доставали... потом вежливо просили оплатить лишь тело.Ви з ними общалися хоч раз чи повний ігнор? Вдалося їх закрити? Були якісь пропозиції від них
Я скачувала різні такого роду програмки, хочуть багато доступу. конт,фото,відео....Скачайте труколлер
У меня,200 день-не звонят,вообще!22день. Контактним не дзвонять.
Подзвонила на 1545 і в НБУ вони кажуть що такими питаннями не займаються, телефонуйте на 1536
а за який час просили тіло? за цей час ніяких пакостей не було?Нет,не общалась....Не закрывала.Предлагали оплатить лишь тело.У знакомого в ШГ просрочка около 2 лет....говорит пол года немного доставали... потом вежливо просили оплатить лишь тело.
за цей період які пакості від них були?У меня,200 день-не звонят,вообще!
Пакостей не было....только на работу звонили.Тело просили где-то через мес.9а за який час просили тіло? за цей час ніяких пакостей не було?
Цікаво як вони вичісляють місце роботи? Якщо зарплатної картки немає, можуть?Пакостей не было....только на работу звонили.Тело просили где-то через мес.9
Взагалі,ніяких пакостей. Вони в мене добрі,якщо можно так висловитися....а за який час просили тіло? за цей час ніяких пакостей не було?
за цей період які пакості від них були?
В мене труколер давно стоїть, нікого нового після встановлення не обзвонювали, так що не бачу щоб зливали інформацію. А доступ до контактів потрібен, щоб ви бачили, хто дзвонить і щоб була можливість заблокувати тих, кого нема у вас в контактах.Я скачувала різні такого роду програмки, хочуть багато доступу. конт,фото,відео....
А ви при оформленні не вказували?Цікаво як вони вичісляють місце роботи? Якщо зарплатної картки немає, можуть?
А я удалил труколер. Последнее время,он не работал,не блокировал вызовы. Только место в телефоне занимал. Стандартный "черный список"-намного эффективние...В мене труколер давно стоїть, нікого нового після встановлення не обзвонювали, так що не бачу щоб зливали інформацію. А доступ до контактів потрібен, щоб ви бачили, хто дзвонить і щоб була можливість заблокувати тих, кого нема у вас в контактах.
А ви при оформленні не вказували?