Отже, звернувся до мене клієнт з рішенням суду, в якому було задоволено всі вимоги позивача та стягнуто на користь АТ «АКЦЕНТ-БАНК» заборгованість за кредитним договором б/н від 03.04.2021 у розмірі 35 164 грн. 80 коп., яка складається з: 19 070,02 грн. заборгованості за кредитом та 16 094,78 грн. заборгованості за відсотками.
Тож мною було підготовлено апеляційну скаргу на рішення районного суду.
Після чого апеляційний суд прийшов до висновку, що у суду першої інстанції були відсутні правові підстави для задоволення позовних вимог позивача про стягнення з відповідача заборгованості за відсотками, оскільки нарахування такої заборгованості не підтверджено належними доказами. Також було зменшено "тіло" кредиту)))
Та постановив стягнути з відповідача на користь Акціонерного товариства «Акцент-Банк»» 13761,86 грн. заборгованості за кредитом.
Мої вітання клієнту із перемогою)))
Тож мною було підготовлено апеляційну скаргу на рішення районного суду.
Після чого апеляційний суд прийшов до висновку, що у суду першої інстанції були відсутні правові підстави для задоволення позовних вимог позивача про стягнення з відповідача заборгованості за відсотками, оскільки нарахування такої заборгованості не підтверджено належними доказами. Також було зменшено "тіло" кредиту)))
Та постановив стягнути з відповідача на користь Акціонерного товариства «Акцент-Банк»» 13761,86 грн. заборгованості за кредитом.
Мої вітання клієнту із перемогою)))