Продаж Мілоанівських кредитів

• Автор теми Автор теми Влад 11111111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 1K

Влад 11111111

Форумчанин
Дописи
118
Реакції
55
Бали
193
Влад 11111111 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшло повідомлення, що Мілоан, тенго, аміго, продали кредит кредит-кепіталу. Питання до знавців, що зміниться?

Прийшло повідомлення, що Мілоан, тенго, аміго, продали кредит кредит-кепіталу. Питання до знавців, що зміниться?
Мені також прийшло сьогодні.
Я так розумію вони схочуть в тричі більше за тіло.

Мені також прийшло сьогодні.
Я так розумію вони схочуть в тричі більше за тіло.
Приветствую 👋
Что поменяется ?
Ребята, есть очень много информации на сайте по этой теме 😄
Я в 4 раз писать не буду😂

Ничего не поменяется. Могут за тело предлагат плюц неболшой процент

Приветствую 👋
Что поменяется ?
Не надо писать, просто ссылку скинь

Ничего не поменяется. Могут за тело предлагат плюц неболшой процент
Але часто Юристи по кредитних справах розповідають, що в них там суд за судом. Типу лиш бігають по судах.

Приветствую 👋
Что поменяется ?
Вибачте. Неможу знайти дописи.

Може я тупий, але не можу знайти

Весь цей час ви якусь комунікацію вели, чи ігнор в 0?
Ігнор в нуль, мені лише час від часу в смс пропонували закрити, то тіло +1к, то тіло, плюс 2 або 3 і все, тільки що панго написали, що продали єапб

Я вчора закрила 6 договорів,які викупив кредит-капітал.Загальний борг по усім був десь 160тис,сама з ними звʼязалась і закрила всі за тіло.

Я вчора закрила 6 договорів,які викупив кредит-капітал.Загальний борг по усім був десь 160тис,сама з ними звʼязалась і закрила всі за тіло.
Мені відмовили. Я вже три рази подавала документи що я дружина війсковослужбовця. Кожного місяця просять подати документи.

Мені відмовили. Я вже три рази подавала документи що я дружина війсковослужбовця. Кожного місяця просять подати документи.
Я взагалі не можу зрозуміти чим вони всі керуються🤷🏻‍♀️Мені без проблем на моє повідомлення надали 6 гарантійних листів і слова не сказали.А от Нові кредити і СОЛВЕНТІС теж ніяк не йдуть на зустріч☹️

А як ви з ними звязалися? Що писали хоч приблизно?
Зайшла на їх сайт і написала листа на їх ел.пошту,що готова оплатити тіла усіх кредитів і хотіла би отримати гарантійні листи.Через 2 дні вони просто прислали 6 листів і я оплатила

Оффтоп

Зайшла на їх сайт і написала листа на їх ел.пошту,що готова оплатити тіла усіх кредитів і хотіла би отримати гарантійні листи.Через 2 дні вони просто прислали 6 листів і я оплатила
Так я теж їм писала що готова сплатити по тілу кредиту. Відповили що ні.
А скільки часу чекали?

Оффтоп

Так я теж їм писала що готова сплатити по тілу кредиту. Відповили що ні.
А скільки часу чекали?
Чесно?Не можу сказати скільки саме вони володіли заборгованістю,бо навіть не слідкувала за цим)Напевно,довго,якщо так одразу погодились😉

Чесно?Не можу сказати скільки саме вони володіли заборгованістю,бо навіть не слідкувала за цим)Напевно,довго,якщо так одразу погодились😉
Так вони взагалі дивні. Скупили від Мілоан тіло 5000 хочуть 31000. Я скачала кредитну історію перед тим як продали, то там сума висіла 5000. В УБКі взагалі неіснує тих сум які вони хочуть.
Хоча з 2024 року штрафи, пеня, неустойка ненараховується, є навить розяснення від НАЦ Банку. Тим паче штрафи не можуть бути більше за тіло.
А по Кредит Капітал там взагалі окрема історія.
Вони походу ніякою інформацію по кредитних договорах не володіють.
Сьогодні тричі телефонували, я вже не витримала і накричпла. Кажу типу перед тим як телефонувати перевіряйте інформацію. Дивні якісь.

Так вони взагалі дивні. Скупили від Мілоан тіло 5000 хочуть 31000. Я скачала кредитну історію перед тим як продали, то там сума висіла 5000. В УБКі взагалі неіснує тих сум які вони хочуть.
Хоча з 2024 року штрафи, пеня, неустойка ненараховується, є навить розяснення від НАЦ Банку. Тим паче штрафи не можуть бути більше за тіло.
А по Кредит Капітал там взагалі окрема історія.
Вони походу ніякою інформацію по кредитних договорах не володіють.
Сьогодні тричі телефонували, я вже не витримала і накричпла. Кажу типу перед тим як телефонувати перевіряйте інформацію. Дивні якісь.
Охххх,розумію☹️☹️☹️Бажаю Вам сил та витримки🙏🫶🏼

Назад
Угорі