Продаж квартири, арешт, МФО

• Автор теми Автор теми Tatka11
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K

Tatka11

Форумчанин
Дописи
10
Реакції
9
Бали
3560
Tatka11 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день! Я тут новачок. Таке питання. Я продаю квартиру. У мене просрочки по МФО пішли з серпня. Скільки у мене часу на продаж квартири до моменту ймовірного накладення арешту? Є якісь терміни, після яких МФО звертаються до нотаріусів, чи все індивідуально? Боюсь, що не встигну продати, поки якесь МФО впаяє ИН

Добрий день! Я тут новачок. Таке питання. Я продаю квартиру. У мене просрочки по МФО пішли з серпня. Скільки у мене часу на продаж квартири до моменту ймовірного накладення арешту? Є якісь терміни, після яких МФО звертаються до нотаріусів, чи все індивідуально? Боюсь, що не встигну продати, поки якесь МФО впаяє ИН
Все індивідуально.
Від того,що Ви будете боятися нічого не зміниться.

Tatka11, на жилье ареста не будет. Но если будете в реестре должников,то по-моему не сможете продать квартиру.

Tatka11, ну чого дійсно істирити? Перевірили в реєєстрі, немає Вас, чудово—продаєте. Є—зносите все. Але строки заборгованості у Вас невеликі, тому бажаю удачі і щоб все вийшло так, як задумали.

Но если будете в реестре должников,то по-моему не сможете продать квартиру
только если оформят именно арест... само присутствие в реестре ещё ничего не значит). от исполнителя зависит..

Ну якщо тільки з серпня прострочки, то ще декілька місяців в запасі у Вас є. Але як тільки відкриється виконавче провадження, одразу попадаєте в реєстр боржників, і не зможете нічого продати, бо нотаріус не зможе оформити угоду.

Ну якщо тільки з серпня прострочки, то ще декілька місяців в запасі у Вас є. Але як тільки відкриється виконавче провадження, одразу попадаєте в реєстр боржників, і не зможете нічого продати, бо нотаріус не зможе оформити угоду.
Ой, щиро дякую! Заспокоїли!

Tatka11, моя Вам порада,розслабтеся і отримуйте задоволення від життя,а проблеми вирішуйте по мірі їх поступлення)))
І все буде добре!!!

Tatka11,
Tatka11, моя Вам порада,розслабтеся і отримуйте задоволення від життя,а проблеми вирішуйте по мірі їх поступлення)))
І все буде добре!!!
І все буде добре!!!
Дуже дякую за підтримку!)

Назад
Угорі