Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Добрий день,просрочення 20 днів, пишуть, що завтра продадуть кредит
чи дійсно можуть продати, бо пропонують тіло+1500
Санкредіт з таким же тілом закрила за тіло+500
Ось як в мене виглядало попередження перед продажем. Але це на СМС прийшло. Менеджери теж різне писали, їх декілька було, але загальні лякалки, без конкретики що збираються продавати. Плюс зверніть увагу на дати, коли це в мене було, і коли може бути у вас.
Ось як в мене стрічка СМС виглядала перед продажем. Звертайте увагу на 27 квітня. Після цього, вже 28 квітня реально продали, про що потім прийшла ще одна СМС. Так що можете орієнтуватись саме на таке. Хоча, зважаючи на те як вони полюбляють гнати що заманеться, то можливо це не завжди працює. Що таке ГС не можу навіть придумати.
В SunCredit було дещо по-іншому, менш конкретно. Ось останнє важливе повідомлення. Теж продали, 28 березня, за місяць до того.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.