Продали кредит КК.

• Автор теми Автор теми viki_vr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 3K
Ну вони подзвонили
Типу сказали що не будуть робити внн якщо домовимось платити там раз і місць якусь певну суму .

Я вприцнипі і так планувала заплатити там 7 тис до того як здали колекторам
ВНН вони і не зможуть зробити, тому що ВНН під забороною. Вони можуть лише в суд подати, але це теж сумнівно, тому що вони останнім часом багато судів програли.

Райффайзен продали борг
Протягом 4 місяців не вносила плвтежі
Набігло зараз 37 тис . З ними домовлятись можна якось ?
Здравствуйте
Подскажите как у вас с кредит капиталом ?идут на уступки ?у меня они тоже есть ,укр СИБ продал
Скажите звонят ли близким ?

Здравствуйте
Подскажите как у вас с кредит капиталом ?идут на уступки ?у меня они тоже есть ,укр СИБ продал
Скажите звонят ли близким ?
Нікому не звонили, в них два моїх кредити. Але це мабуть через те що в мене всі соц.мережі закриті. Звонили тільки мені, культурні. На уступки йдуть але мені запропонували 90% тіла заплатити лише через майже рік. А до цього тіло+маленький відсоток

Нікому не звонили, в них два моїх кредити. Але це мабуть через те що в мене всі соц.мережі закриті. Звонили тільки мені, культурні. На уступки йдуть але мені запропонували 90% тіла заплатити лише через майже рік. А до цього тіло+маленький відсоток
А це МФО ? Чи саме банк ? У мене райффайзен у низ

Доброго дня, прийшло сьогодні смс від K-Kapital, що борг по УкрСибБанк продано. Є сенс ще звʼязуватись з Укрсибом і пробувати з ними закрити питання?

Доброго дня, прийшло сьогодні смс від K-Kapital, що борг по УкрСибБанк продано. Є сенс ще звʼязуватись з Укрсибом і пробувати з ними закрити питання?
Если вас именно продали, то они уже не имеют отношения к вашему кредиту.

Если вас именно продали, то они уже не имеют отношения к вашему кредиту.
В укрсибі борг був 51330 з них тіло 36000, в смс від к-капітал 52660. Можливо з ними домовитись оплатою частинами? І чи потрібно вимагати від них якісь офіційні документи перед початком погашення?

В укрсибі борг був 51330 з них тіло 36000, в смс від к-капітал 52660. Можливо з ними домовитись оплатою частинами? І чи потрібно вимагати від них якісь офіційні документи перед початком погашення?
офіційні документи про перевідступлення прав треба просити.
а так то пробуйте з ними домовлятися якщо маєте можливість

офіційні документи про перевідступлення прав треба просити.
а так то пробуйте з ними домовлятися якщо маєте можливість
Перед початком погашення, краще не просити, а ВИМАГАТИ гарантійний лист

Доброго дня, мені КК прислали гарантійний лист і вимогу, хочуть з 2к майже 8к, я ж так розумію "вимога" це чисто моральний пресінг?

Доброго дня, мені КК прислали гарантійний лист і вимогу, хочуть з 2к майже 8к, я ж так розумію "вимога" це чисто моральний пресінг?
Я так думаю що до вимоги обгрунтування останньої мабуть не додали... хоча то риторичне запитання, бо відповідь очевидна.

Я так думаю що до вимоги обгрунтування останньої мабуть не додали... хоча то риторичне запитання, бо відповідь очевидна.
Оце така мукулатура. Вони в мене з серпня цього року

Вкладення

• IMG-657435382d3d7cb0c8093adb35e72ea9-V.webp
    IMG-657435382d3d7cb0c8093adb35e72ea9-V.webp
    147.2 Кб · Перегляди: 53
Назад
Угорі