Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Навряд. Вони лупануті.Райффайзен продали борг
Протягом 4 місяців не вносила плвтежі
Набігло зараз 37 тис . З ними домовлятись можна якось ?
[POSTS=3000]Щойно списали з приватовської карти копійки з двох карт по провадженню від нихНавіть після зносу внн хочуть 3 тіла. Облізуть

[POSTS=3000]У мене знов 3,15 грн. Ото розбагатіють[/POSTS]*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Ну вони подзвонилиНавряд. Вони лупануті.
В мене внн від них. Вчетверо майже більше за тіло.
Я вприцнипі і так планувала заплатити там 7 тис до того як здали колекторам*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Слова - це вітер і ніщо інше. Ви як юрист, повинні це розуміти.Ну вони подзвонили
Типу сказали що не будуть робити внн якщо домовимось платити там раз і місць якусь певну суму .
Гарантії на папері і тоді розмова при бажанні і можливості.Я вприцнипі і так планувала заплатити там 7 тис до того як здали колекторам
Так розумію . Напевне зрання не подумала . Скоріш все треба узгодили під гарантійний лист коли оплата буде здійснювати і протягом якого строку ?Слова - це вітер і ніщо інше. Ви як юрист, повинні це розуміти.
Говорити можно що завгодно.
Гарантії на папері і тоді розмова при бажанні і можливості.
Ви знаєте в моїй сфері роботи. Я риба у воді . От це не розбиралась в цьому , чи то паніка чи то щоб хтось не дізнався зв проблеми , все на кучу . Видно емоційно трохи дожали . Але от думаю краще з райффайзен вирішити питання чим з МФО . Ті вже тіло пропонують , ігнорування і ваші поради допомоглиСлова - це вітер і ніщо інше. Ви як юрист, повинні це розуміти.
Говорити можно що завгодно.
Гарантії на папері і тоді розмова при бажанні і можливості.
Якраз саме в гарантійному будуть чіткі і фіксовані суми і терміни сплати.під гарантійний лист коли оплата буде здійснювати і протягом якого строку ?
Як на мене аваль в пріоритетіАле от думаю краще з райффайзен вирішити питання чим з МФО . Ті вже тіло пропонують , ігнорування і ваші поради допомогли
А як вони продали, коли вердикт все без ліцензійРайффайзен продали борг
Протягом 4 місяців не вносила плвтежі
Набігло зараз 37 тис . З ними домовлятись можна якось ?
Кредит капітал чи це не одне і теж.А як вони продали, коли вердикт все без ліцензій
Може ви про цих?
Вердикт капітал і кредит капітал зовсім різні компанії і працюють по різному.Кредит капітал чи це не одне і теж.
От блін все попутала . В мене тоді кредит капіталВердикт капітал і кредит капітал зовсім різні компанії і працюють по різному.
з цими можна і на оплату частинами домовитися і на тілоОт блін все попутала . В мене тоді кредит капітал
Це вони напевне , так ?з цими можна і на оплату частинами домовитися і на тіло
Вони. У мене тихі як мишки.Це вони напевне , так ?
![]()
Кредит Капітал (ПримоКоллект)
Колекторське агентство Кредит Капітал (ПрімоКоллект), що робити, якщо загрожують колектори, чи потрібно платити колекторам, як не платити кредит в Україні, коли мфо продає колекторамanticollector.ua
Так вам в отой розділ що я кидав вищеЦе вони напевне , так ?
Дякую .Так вам в отой розділ що я кидав вище