Пробейте пожалуйста номер

• Автор теми Автор теми Алла1891
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K
Пока нет)))) но я буду стараться)
Мне вот к примеру вобще уже почти не звонят ... ну раз или два ... иногда и по пару дней ничего ...
Никуда не писал и не жаловался. Просто поставил их перед фактом, что мне насрать. Обиделись наверное.

Все залежить від того на що будете скаржитись, і що хочете отримати.
Писала в другой теме что жалобы буду адрессовывать на руководителей компаниии
Мне вот к примеру вобще уже почти не звонят ... ну раз или два ... иногда и по пару дней ничего ...
Никуда не писал и не жаловался. Просто поставил их перед фактом, что мне насрать. Обиделись наверное.
А шг есть ?

Писала в другой теме что жалобы буду адрессовывать на руководителей компаниии

Ну про що Ви маєте скаржитись компанії, якій Ви по суті винні кошти? Зрозуміло ще це абсурдно.
Ви можете звернутися них з запитом на отримання копії договорів, платіжних доручень на перерахування вам позики, інформацію по нарахування штрафу, пені, відсотків, отримати уставні документи на яких вони діють.....звичайно ніхто нічого не надасть, але й вас буде зафіксовано звернення. ( Лист+укрпошта з повідомленням+опис)
З приводу значних сум по пролонгації,невмотивованих нарахувань відсотків,штрафу та пені, завертайтесь до НАЦКОМу.
Погрози,шантаж, загроза вашому оточенню, в поліцію з доказами, прослідкуйте щоб внесли ЄРДР,запросіть номер провадження.
Колажі,фотожаби, пopнo, і т.п. - будь ласка всю інформ на кіберполіцію

Это либо DG финанс (довира и гарантия) - Динеро/ СОСки либо ФК Пристав - Кэшинский. Обычно сии деграданты после неудачи с прозвоном из офисных многоканальных +38044* начинают звонить с виртуалки с префксами всей страны.

Назад
Угорі