Про збільшення процентної ставки

• Автор теми Автор теми nata91
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K

nata91

V I P
Дописи
1262
Реакції
845
Бали
5305
nata91 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Згідно нового закону (правда, ще не до кінця прийнятого) заборонено збільшення процентної ставки по кредиту до 31 липня 2020 (крім випадків, коли йдеться про плаваючу процентну ставку).

Ось, наприклад, у мене є кредит,оформлений за промокодом. В кінці терміну оплатила пролонацію. Далі стандартна відсоткова ставка. Так само Манівео раніше перерахував при настанні просрочки по стандартній ставці 1,7%. Питання: якщо в принципі відкинути ситуацію,що не признаю борг і договір, таке перерахування законне?

Згідно нового закону (правда, ще не до кінця прийнятого) заборонено збільшення процентної ставки по кредиту до 31 липня 2020 (крім випадків, коли йдеться про плаваючу процентну ставку).

Ось, наприклад, у мене є кредит,оформлений за промокодом. В кінці терміну оплатила пролонацію. Далі стандартна відсоткова ставка. Так само Манівео раніше перерахував при настанні просрочки по стандартній ставці 1,7%. Питання: якщо в принципі відкинути ситуацію,що не признаю борг і договір, таке перерахування законне?

А штрафы и пеня начисляется?

Та ніби ні, але як вона там рахують, хто зна. У мене ще нема просрочки

я имею ввиду что до 31.07 продлили? А то мне вчера звонили швидко воши и сказали, что если 30.04 не переоформлю договор ( то есть не внесу пролонгацию), то с 1 числа буду должна 12800, а не 6400, то есть все посчитают за просрочку. Просрочка с 20.03. Тело 5000, комиссия 1400, так на протяжение всего времени сумма была на месте, звонками достали всех, и угрозы, и оскорбления, платить не буду, просто интересно по поводу закона, так как мфо 28 штук, звонят всем и вся, чтобы хоть знать к чему готовится.

Що за закон?

я имею ввиду что до 31.07 продлили? А то мне вчера звонили швидко воши и сказали, что если 30.04 не переоформлю договор ( то есть не внесу пролонгацию), то с 1 числа буду должна 12800, а не 6400, то есть все посчитают за просрочку. Просрочка с 20.03. Тело 5000, комиссия 1400, так на протяжение всего времени сумма была на месте, звонками достали всех, и угрозы, и оскорбления, платить не буду, просто интересно по поводу закона, так как мфо 28 штук, звонят всем и вся, чтобы хоть знать к чему готовится.
Поки перше читання, але прочитала, що приймуть в прискореній процедурі.

У меня у маников есть комфорт на 21 тысячу тела под 90% скидки. 9 оплатила (3платежа), осталось 12 (ещё 4 по 3 тысячи в 2 недели). Закрыть денег нет, поэтому пролонгирую по 120 грн. Уйти в просрочку сыкую, если пересчитают то будет +1 наяривающий МФО. Хочу закрыть всех с минимальнымм потерями

У меня вопрос, е воші брал первый раз под 0, карантин остался без работы, они в первый день паяют ароцент за месяц и кучу штрафов и что теперь с ними делать?

У меня вопрос, е воші брал первый раз под 0, карантин остался без работы, они в первый день паяют ароцент за месяц и кучу штрафов и что теперь с ними делать?
П***ры они.
Штраф может спишут, а вот процент х*р

В чоловіка також така ситуація, вже з 5 нарахували 20, максимум на що я буду согласна 6, хай думають. Е воші то взагалі тварі

Вкладення

• IMG_20200510_223440.webp
    IMG_20200510_223440.webp
    21.2 Кб · Перегляди: 36
В день при просрочці 3% + 6=9%?? 30*9 = 270, а на рік, боюсь рахувати)))) в нацком пробували подавати разом з цим скріном? я їм тільки тіло віддам, не більше.
Я не хочу писать в нацкомфинуслуг, чтобы не признать договор. Тем более, я не делала пролонгаций

зрозуміло. Ну тоді хай гуляють)))
В течение месяца были предложения: оплати 8 вместо 10, или заплати 10 вместо 12.5. Я никуда не тороплюсь. Подожду более выгодных предложений.

Я с 5к получила у них почти 29к. Написала, что есть 6к и есть ещё МФО. Кто согласен на 6 тем и заплачу. Е гроши согласились первыми.

Я с 5к получила у них почти 29к. Написала, что есть 6к и есть ещё МФО. Кто согласен на 6 тем и заплачу. Е гроши согласились первыми.
Я по Вашій пораді теж так їм говорю, при чому була одна величезна пролонгація. Може, подіє

Назад
Угорі