Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А причому тут УБД? Закон поширюється на всіх військовослужбовців, незалежно від того є УБД чи не має. Мфошніки діють не в правовому полі, зараз почнуть вам "трусити" що це поширюється тільки на учасників і ви задовбетесь їм щось доводити. Але незнаю взагалі навіщо ви їм щось відсилаєте, ви що їм платити надумали? На рахунок банків без проблем, сама відправляла заяву в Ідея банк, приват також повернув усі відсотки, хоча більше року кредитка не використовувалась.Добрий день!сьогодні взяла відправила форму 5 та заяви у декілька гадюшників,вимагають ще фото військового квитка та убд!у кого як справи з мфо?теж така фігня як і в мене?
В мене є УБД,в мене великі переплати по мфо,тому винні ще вони мені,зараз цим занялась,приват мені також повернув 41000 відсотків,за кредит закритий у 2018 році!просто мфо почали задовбувати всіх,а я почала їх зі своєю формую5А причому тут УБД? Закон поширюється на всіх військовослужбовців, незалежно від того є УБД чи не має. Мфошніки діють не в правовому полі, зараз почнуть вам "трусити" що це поширюється тільки на учасників і ви задовбетесь їм щось доводити. Але незнаю взагалі навіщо ви їм щось відсилаєте, ви що їм платити надумали? На рахунок банків без проблем, сама відправляла заяву в Ідея банк, приват також повернув усі відсотки, хоча більше року кредитка не використовувалась.
Не думаю що вони добровільно без суду повернуть переплати. Хоча, якщо є натхнення спробуйте.В мене є УБД,в мене великі переплати по мфо,тому винні ще вони мені,зараз цим занялась,приват мені також повернув 41000 відсотків,за кредит закритий у 2018 році!просто мфо почали задовбувати всіх,а я почала їх зі своєю формую5
Отож,пока є натхнення,займаюся!в НБУ телефонувала,розповіли що до них зверння краще написати і одночас у мфо,все повернуть,юрист сьогодні почав займатися всім оцим!бо я кругами буду сама ходити?Не думаю що вони добровільно без суду повернуть переплати. Хоча, якщо є натхнення спробуйте.
Якщо з юристом то все можливо. Пишіть якщо будуть успіхи у поверненні коштів. Думаю буде цікаво.Отож,пока є натхнення,займаюся!в НБУ телефонувала,розповіли що до них зверння краще написати і одночас у мфо,все повернуть,юрист сьогодні почав займатися всім оцим!бо я кругами буду сама ходити?
Мне и без подачи формы 5 мфошникам названивалиЯ атошник, но не особо хочется светить формой 5 перед этой гнильцой, просто думаю начнут названивать в часть
В форме 5 указан номер части, я о том что по номеру пробить куда звонить и кого ******* 2 минутыМне и без подачи формы 5 мфошникам названивали
Мне конечно звонили, так как я указала место работы. Звонили НШ и командиру. Я заранее поговорила с непосредственным начальником про эту хрень, так что потом было проще. Знаю что в другом городе командир вобще стал на сторону подчинённых и посылает мфошников на х*р. Звонили даже тем кого не знаю, нормальные поняли, ненормальных отправила подальше, если мозгов не хватает это их проблемы.Добрый вечер кому-то дзвонили в часть?ато мне смс на Вайбер приходили что комбрика и сослуживцев задолбут...
А Ви писали заяву в отделении ? Или отсылали на юр адрес ?А причому тут УБД? Закон поширюється на всіх військовослужбовців, незалежно від того є УБД чи не має. Мфошніки діють не в правовому полі, зараз почнуть вам "трусити" що це поширюється тільки на учасників і ви задовбетесь їм щось доводити. Але незнаю взагалі навіщо ви їм щось відсилаєте, ви що їм платити надумали? На рахунок банків без проблем, сама відправляла заяву в Ідея банк, приват також повернув усі відсотки, хоча більше року кредитка не використовувалась.
В привате онлайн заявка (там где онлайн чат с оператором). Скидаете ему текст+ фото формы 5 и удостоверения. Текст на приват вам скину. Письмо на Ідея банк писала и отправляла заказным письмом на главу правления, скину.А Ви писали заяву в отделении ? Или отсылали на юр адрес ?
Если есть, скиньте пример заявления
Занимаемся этим вопросом с юристом по мне и по мужу. Как же они упираются и всячески морозятся. Переплаты большие-будем судиться. Кредит плюс правда вернул все переплаты. Долгий процесс. Но надо набраться терпения и ждать.Якщо з юристом то все можливо. Пишіть якщо будуть успіхи у поверненні коштів. Думаю буде цікаво.
По кредит плюс юрист "выбивал"? Вернули на карту?Занимаемся этим вопросом с юристом по мне и по мужу. Как же они упираются и всячески морозятся. Переплаты большие-будем судиться. Кредит плюс правда вернул все переплаты. Долгий процесс. Но надо набраться терпения и ждать.
Вот с ними получилосб без юриста. А через нацком. Вернули на картуПо кредит плюс юрист "выбивал"? Вернули на карту?
Вот с ними получилосб без юриста. А через нацком. Вернули на карту
Добрый день!можете аписать как бороться с кредит плюс?форму 5 взяла уже,им на электронку ее скидывать?Вот с ними получилосб без юриста. А через нацком. Вернули на карту
Вот с ними получилосб без юриста. А через нацком. Вернули на карту
Добрый день!можете аписать как бороться с кредит плюс?форму 5 взяла уже,им на электронку ее скидывать?Вот с ними получилосб без юриста. А через нацком. Вернули на карту
Ну почитайте форум. У каждого свой выбор. Лично я с этим гавном не общаюсь. Звонить всеравно будут не зависимо от вашего желания. Всем кого найдут. Я постаралась объяснить всем кому могла, что будут такие звонки, просьба в игнор. Кто нормальный тот понял. Кто баран, не понял, то это уже не мои проблемы. Страшно было выходить в просрочку, но когда уже решение принято, то поx*ру уже, пиз...ц так пиз....ц. Как оказалось мне даже помогло очистить мое окружение, чему сейчас я очень рада. В случае чего все отношения с мфо только через суд.Добрый вечер я тоже являюсь военной и у меня есть кредиты в мфо вот сильно напрягают манивео и э-гроши, э гроши сказали что есть время до завтра до 17.00 оплатить половину суммы, если нет то будут обзвон родителей причем через их работодателей ,боюсь что бы не уволили родителей
Что делать ?