Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Привіт всім форумчанам, вже рік як не боржник слава Богу і живеться добре на Ubki все чисто.
Але якісь гівнарі мені один раз звонили і СМСки шлют що я їм шось винен, хоч я перший раз про них чую?
Просто спам чи як?
Привіт всім форумчанам, вже рік як не боржник слава Богу і живеться добре на Ubki все чисто.
Але якісь гівнарі мені один раз звонили і СМСки шлют що я їм шось винен, хоч я перший раз про них чую?
Просто спам чи як?
Колекторське агентство Кредит Капітал (ПрімоКоллект), що робити, якщо загрожують колектори, чи потрібно платити колекторам, як не платити кредит в Україні, коли мфо продає колекторам
anticollector.ua
Зателефонуйте запитайте, може у вас який кредит завалявся який в убкі не передавали
Колекторське агентство Кредит Капітал (ПрімоКоллект), що робити, якщо загрожують колектори, чи потрібно платити колекторам, як не платити кредит в Україні, коли мфо продає колекторам
anticollector.ua
Зателефонуйте запитайте, може у вас який кредит завалявся який в убкі не передавали
anticollector.ua
та в тому і прикол, що я брав кредит тільки у 3 контор
MoneyVeo, вони продали таліону я з ними домовився і погасив
MyCredit, з ними теж я домовився і погасив
CreditPlus ще були, теж домовився і погасив
Я в них навіть не брав, думаю що просто спам
Просто спам чи як?
та в тому і прикол, що я брав кредит тільки у 3 контор
MoneyVeo, вони продали таліону я з ними домовився і погасив
MyCredit, з ними теж я домовився і погасив
CreditPlus ще були, теж домовився і погасив
Я в них навіть не брав, думаю що просто спам
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.