Премиум актив и треш...

• Автор теми Автор теми Herman Got
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 107
  • Перегляди Перегляди 7K

Herman Got

Форумчанин
Дописи
1617
Реакції
1890
Бали
2180
Herman Got не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Да вчера целый день штормили всех кого нашли ,и кучу смс с сомнительными сайтами слали , сегодня тишина хотят с 8 к 82 к .Решил тему создать ребята .У кого как с ними )))?

Да вчера целый день штормили всех кого нашли ,и кучу смс с сомнительными сайтами слали , сегодня тишина хотят с 8 к 82 к .Решил тему создать ребята .У кого как с ними )))?
Мои гуляют:bye:

Вчора булі послані сусідами мною сестрою....а тому пішли на довго ....надіюся не вернуться...з 4 нарахували 82....за 5 місяців....

А поговорить как все))

Они как раз вроде и подают))
Да..подають...Головне не прогавити...і відбиватися.Бажано з юристом.І тіло оплати гарантовано.Якщо ігнорити суд то на стороні позивача будуть....

Ніхто ім нічого платить не буде.В суд.
Да здравствует наш суд самый гуманный суд в мире
Да..подають...Головне не прогавити...і відбиватися.Бажано з юристом.І тіло оплати гарантовано.Якщо ігнорити суд то на стороні позивача будуть.

В мене вчора треш був. Колег обдзвонили, смс спочатку. Мені з 8 тис 115 нарахували.
О у меня тоже 8 к значит 115 впереди))
Мониторьте себя под утреннее кофе,и будет,Вам счастье.Или платите.
Платить кому ущербным?
О у меня тоже 8 к значит 115 впереди))

Платить кому ущербным?
Не вижу смысла им платить

Назад
Угорі