Премиум актив прислали фото с паспортом

• Автор теми Автор теми Камилла
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 146
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я вижу здесь любят позроладствовать!!!А не по человечески к людям!!!
Ніхто не злорадствує.Просто ніхто не може вам сказати,що саме ви маєте зробити.Вам пишуть почитайте форум,інформації вагон,і виберіть тактику якої будете притримуватись.

Сдесь вроде бы сдесь люди как-то друг другу,помагают я думала!А вы что у коллекторов учетись!!!Во люди есть жесть!!!
Вы слишком остро реагируете на коментарии! Скажу Вам так, я 4 месяца не отвечаю ни на звонки ни на письма. Я ничего не брала, кабинетов у меня нету!Обратное, голоса в трубке пускай докажут в суде

Дак не закрывайте, в чем проблема?
Да нет проблемы!Я просто у людей спросила как можно поступить,а тут уже насоветовали, такое впечатление что люди какие то,как без настроени,или злость свою показуют!!!

ну в основному вони і закривають за 2 тіла...як ваша душа бажає....є бажання і можливості закрити?закривайте....нема ????то не закривайте...мені теж присилали фото з паспортом(хоча я його не залишала),але якщо в мене нема грошей закрить його, то я подивилася і відправила в блок.Прислали мамі і на роботу.Ну від цього гроші в мене не намалювалися...Тому тут тільки ваше бажання і можливості....

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі