Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Реально.читайте раздел о талионе,и правильно платите(с гарантийкой и т.д) при желании
Якщо по гарантійному то це реально
а вы по телефону с ними переговоры вели или в вайбере ?Абсолютно реально, мені з 20 тис. списали до 3,5 тис. Пояснили так: пролонгаціями мною оплачено пів тіла, тому запропонували заплатити ще пів тіла і розійтись по-мирному. Гарантійний лист скинули на електронку, дали на оплату тиждень (я так просила). Я оплатила, мені відразу скинули довідку про відсутність кредиту та закрили кредит в особистому кабінеті.
Я два роки не плачу, викинув сімку да і все на тому. 20 займів і нічого не сталосяАбсолютно реально, мені з 20 тис. списали до 3,5 тис. Пояснили так: пролонгаціями мною оплачено пів тіла, тому запропонували заплатити ще пів тіла і розійтись по-мирному. Гарантійний лист скинули на електронку, дали на оплату тиждень (я так просила). Я оплатила, мені відразу скинули довідку про відсутність кредиту та закрили кредит в особистому кабінеті.
Если Вы должник со стажем, то Вайбера у Вас быть не должно)))а вы по телефону с ними переговоры вели или в вайбере ?
Каждый выбирает свой путь. Я не хотела ИН, тем более, очень адекватные условия. Я оплатилаЯ два роки не плачу, викинув сімку да і все на тому. 20 займів і нічого не сталося
Я сказал выслать гарантийку на отделение новой почты сказали без проблем но только после того как я чек покажу имАбсолютно реально, мені з 20 тис. списали до 3,5 тис. Пояснили так: пролонгаціями мною оплачено пів тіла, тому запропонували заплатити ще пів тіла і розійтись по-мирному. Гарантійний лист скинули на електронку, дали на оплату тиждень (я так просила). Я оплатила, мені відразу скинули довідку про відсутність кредиту та закрили кредит в особистому кабінеті.
Утром гарантійка -ввечері оплатаЯ сказал выслать гарантийку на отделение новой почты сказали без проблем но только после того как я чек покажу им
А если попросить на эмеил почту гарантийку и после платить?Утром гарантійка -ввечері оплата
Ну хоть на електронку хай вишлють....А если попросить на эмеил почту гарантийку и после платить?
ВамАбсолютно реально, мені з 20 тис. списали до 3,5 тис. Пояснили так: пролонгаціями мною оплачено пів тіла, тому запропонували заплатити ще пів тіла і розійтись по-мирному. Гарантійний лист скинули на електронку, дали на оплату тиждень (я так просила). Я оплатила, мені відразу скинули довідку про відсутність кредиту та закрили кредит в особистому кабінеті.
Тут были случаи , что оплачивали по гарантийке , высланной на електронку , а потом начали снова просить всю сумму, а тот платёж засчитали просто как частичный взносНу хоть на електронку хай вишлють....
Как у вас успехи с Онлайн Финанс ?З гарантійним листом реально, навіть розбити на декілька платежів.
Повірте, це набагато краще ніж потім домовлятись з онлайн фінансами((![]()
вы видели какие они гарантийки присылают по почте ,Вам
Тут были случаи , что оплачивали по гарантийке , высланной на електронку , а потом начали снова просить всю сумму, а тот платёж засчитали просто как частичный взнос
если я не ошибаюсь , в идеале гарантийка должна быть в письменном виде с печатью !?)
Как у вас успехи с Онлайн Финанс ?
Идут на контакт ?
Удалось договорится ?
и это наверное на раних сроках прострочки не стоит вестись на такие предложения но когда около года и более прошло и все уже заржавело реально можно договоритьсявы видели какие они гарантийки присылают по почте ,
ими гидко и подтераться да и то что по почте реально тоже на практике ни от чего не защищает .. тут как повезет
в основном кидают при усной договоренности типа смс пришла оплати 5к , 20ку спишем или типа того
На електронную почту разве не тоже самое, что и устно ?вы видели какие они гарантийки присылают по почте ,
ими гидко и подтераться да и то что по почте реально тоже на практике ни от чего не защищает .. тут как повезет
в основном кидают при усной договоренности типа смс пришла оплати 5к , 20ку спишем или типа того
и это наверное на раних сроках прострочки не стоит вестись на такие предложения но когда около года и более прошло и все уже заржавело реально можно договориться
Нет) если с их официальной почты прийдет это все же получше чем ничего или на словахНа електронную почту разве не тоже самое, что и устно ?
я вот к примеру после закрытия пытаюсь в ЛК оформить опять кредит не для того что бы взять а проверить как система реагирует на мои данные , везде сразу отказ значит хорошо , мало шансов что кто то левый возьмет на васкак по мне закрыли значит , хорошо , но нужно это все дело мониторить , как по мне бумажка для самоуспокоения как и договора ихние
на раниих сроках прострочки и кидать пытаються и содрать по полной , но когда проходит энное время и толку 00
Нет) если с их официальной почты прийдет это все же получше чем ничего или на словах
| ЗАКОН УКРАЇНИ |
Стаття 11. Одержання електронних документівПро електронні документи та електронний документообіг
ЗАКОН УКРАЇНИ
(Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2003, № 36, ст.275)
Стаття 5. Електронний документ
Електронний документ - документ, інформація в якому зафіксована у вигляді електронних даних, включаючи обов’язкові реквізити документа.
Склад та порядок розміщення обов’язкових реквізитів електронних документів визначається законодавством.
Електронний документ може бути створений, переданий, збережений і перетворений електронними засобами у візуальну форму.
Візуальною формою подання електронного документа є відображення даних, які він містить, електронними засобами або на папері у формі, придатній для приймання його змісту людиною.
Стаття 8. Правовий статус електронного документа та його копії
Юридична сила електронного документа не може бути заперечена виключно через те, що він має електронну форму.
Допустимість електронного документа як доказу не може заперечуватися виключно на підставі того, що він має електронну форму.