Предложили тело потом пол тела на сколько это реально???

• Автор теми Автор теми Malok1000
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 66
  • Перегляди Перегляди 6K

Malok1000

Форумчанин
Дописи
28
Реакції
20
Бали
5060
Malok1000 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Screenshot_20210325-225836~2.png

З гарантійним листом реально, навіть розбити на декілька платежів.
Повірте, це набагато краще ніж потім домовлятись з онлайн фінансами(( :(

Абсолютно реально, мені з 20 тис. списали до 3,5 тис. Пояснили так: пролонгаціями мною оплачено пів тіла, тому запропонували заплатити ще пів тіла і розійтись по-мирному. Гарантійний лист скинули на електронку, дали на оплату тиждень (я так просила). Я оплатила, мені відразу скинули довідку про відсутність кредиту та закрили кредит в особистому кабінеті.

Абсолютно реально, мені з 20 тис. списали до 3,5 тис. Пояснили так: пролонгаціями мною оплачено пів тіла, тому запропонували заплатити ще пів тіла і розійтись по-мирному. Гарантійний лист скинули на електронку, дали на оплату тиждень (я так просила). Я оплатила, мені відразу скинули довідку про відсутність кредиту та закрили кредит в особистому кабінеті.
а вы по телефону с ними переговоры вели или в вайбере ?

Я два роки не плачу, викинув сімку да і все на тому. 20 займів і нічого не сталося

а вы по телефону с ними переговоры вели или в вайбере ?
Если Вы должник со стажем, то Вайбера у Вас быть не должно)))
Я два роки не плачу, викинув сімку да і все на тому. 20 займів і нічого не сталося
Каждый выбирает свой путь. Я не хотела ИН, тем более, очень адекватные условия. Я оплатила

Я сказал выслать гарантийку на отделение новой почты сказали без проблем но только после того как я чек покажу им

Добрый день у меня просрочка по маникам с сентября месяца продали талиону в октябре. Те не слишком кошмарили немного позвонили родне и контактным а сегодня пришло вот такое письмо. Как думаете это реально? Тело 10к пролонгации небыло

Вкладення

• Screenshot_20210326_114951_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_20210326_114951_com.google.android.gm.jpg
    403.4 Кб · Перегляди: 69
  • Screenshot_20210326_114944_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_20210326_114944_com.google.android.gm.jpg
    445.3 Кб · Перегляди: 65
Вам
Ну хоть на електронку хай вишлють....
Тут были случаи , что оплачивали по гарантийке , высланной на електронку , а потом начали снова просить всю сумму, а тот платёж засчитали просто как частичный взнос

если я не ошибаюсь , в идеале гарантийка должна быть в письменном виде с печатью !?)
З гарантійним листом реально, навіть розбити на декілька платежів.
Повірте, це набагато краще ніж потім домовлятись з онлайн фінансами(( :(
Как у вас успехи с Онлайн Финанс ?
Идут на контакт ?
Удалось договорится ?

Вам

Тут были случаи , что оплачивали по гарантийке , высланной на електронку , а потом начали снова просить всю сумму, а тот платёж засчитали просто как частичный взнос

если я не ошибаюсь , в идеале гарантийка должна быть в письменном виде с печатью !?)

Как у вас успехи с Онлайн Финанс ?
Идут на контакт ?
Удалось договорится ?
вы видели какие они гарантийки присылают по почте ,
ими гидко и подтераться да и то что по почте реально тоже на практике ни от чего не защищает .. тут как повезет
в основном кидают при усной договоренности типа смс пришла оплати 5к , 20ку спишем или типа того
ими гидко и подтераться да и то что по почте реально тоже на практике ни от чего не защищает .. тут как повезет
в основном кидают при усной договоренности типа смс пришла оплати 5к , 20ку спишем или типа того
и это наверное на раних сроках прострочки не стоит вестись на такие предложения но когда около года и более прошло и все уже заржавело реально можно договориться

и это наверное на раних сроках прострочки не стоит вестись на такие предложения но когда около года и более прошло и все уже заржавело реально можно договориться
На електронную почту разве не тоже самое, что и устно ?

как по мне закрыли значит , хорошо , но нужно это все дело мониторить , как по мне бумажка для самоуспокоения как и договора ихние
на раниих сроках прострочки и кидать пытаються и содрать по полной , но когда проходит энное время и толку 00

как по мне закрыли значит , хорошо , но нужно это все дело мониторить , как по мне бумажка для самоуспокоения как и договора ихние
на раниих сроках прострочки и кидать пытаються и содрать по полной , но когда проходит энное время и толку 00
я вот к примеру после закрытия пытаюсь в ЛК оформить опять кредит не для того что бы взять а проверить как система реагирует на мои данные , везде сразу отказ значит хорошо , мало шансов что кто то левый возьмет на вас

Нет) если с их официальной почты прийдет это все же получше чем ничего или на словах

ЗАКОН УКРАЇНИ
Про електронні документи та електронний документообіг

(Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2003, № 36, ст.275)

Стаття 5. Електронний документ

Електронний документ - документ, інформація в якому зафіксована у вигляді електронних даних, включаючи обов’язкові реквізити документа.

Склад та порядок розміщення обов’язкових реквізитів електронних документів визначається законодавством.

Електронний документ може бути створений, переданий, збережений і перетворений електронними засобами у візуальну форму.

Візуальною формою подання електронного документа є відображення даних, які він містить, електронними засобами або на папері у формі, придатній для приймання його змісту людиною.

Стаття 8. Правовий статус електронного документа та його копії

Юридична сила електронного документа не може бути заперечена виключно через те, що він має електронну форму.

Допустимість електронного документа як доказу не може заперечуватися виключно на підставі того, що він має електронну форму.
ЗАКОН УКРАЇНИ
Про електронні документи та електронний документообіг

(Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2003, № 36, ст.275)

Стаття 5. Електронний документ

Електронний документ - документ, інформація в якому зафіксована у вигляді електронних даних, включаючи обов’язкові реквізити документа.

Склад та порядок розміщення обов’язкових реквізитів електронних документів визначається законодавством.

Електронний документ може бути створений, переданий, збережений і перетворений електронними засобами у візуальну форму.

Візуальною формою подання електронного документа є відображення даних, які він містить, електронними засобами або на папері у формі, придатній для приймання його змісту людиною.

Стаття 8. Правовий статус електронного документа та його копії

Юридична сила електронного документа не може бути заперечена виключно через те, що він має електронну форму.

Допустимість електронного документа як доказу не може заперечуватися виключно на підставі того, що він має електронну форму.
Стаття 11. Одержання електронних документів

Електронний документ вважається одержаним адресатом з часу надходження авторові повідомлення в електронній формі від адресата про одержання цього електронного документа автора, якщо інше не передбачено законодавством або попередньою домовленістю між суб’єктами електронного документообігу.

Якщо попередньою домовленістю між суб’єктами електронного документообігу не визначено порядок підтвердження факту одержання електронного документа, таке підтвердження може бути здійснено в будь-якому порядку автоматизованим чи іншим способом в електронній формі або у формі документа на папері. Зазначене підтвердження повинно містити дані про факт і час одержання електронного документа та про відправника цього підтвердження.

У разі ненадходження до автора підтвердження про факт одержання цього електронного документа вважається, що електронний документ не одержано адресатом.

Якщо автор і адресат у письмовій формі попередньо не домовилися про інше, електронний документ вважається відправленим автором та одержаним адресатом за їх місцезнаходженням (для фізичних осіб - місцем проживання), у тому числі якщо інформаційна, телекомунікаційна, інформаційно-телекомунікаційна система, за допомогою якої одержано документ, знаходиться в іншому місці. Місцезнаходження (місце проживання) сторін визначається відповідно до законодавства.

Назад
Угорі