Предложили списание. Ждать ещё?

Понимаю всё, сама полный мороз...тем более, что от таликов я никаких документов о переуступке не получала. Поэтому не вижу предмета общения. Главное теперь убедить родителей так, чтобы и попыток общаться с гавнюками не было.
Захотят сделать предложение пришлют на почту, смс, или вайбер, они знают куда. Упыри сраные...Прошу прощения...за выражения?
мамина_світлиця, Вы уже закрыли с ними вопрос или пока нет?
дивно, мені приходив на пошту за місцем прописки документ про переуступку від манівео до таліона.

уже закрив.
залишився тільки майкредіт.
А почему ж мне,за 6 месяцев не предложили ?
ну я ж вище писав, що раз на раз не попадає - комусь пропонують, комусь взагалі нічого і через пів року й довше, а комусь ліплять виконавчий напис взагалі без пропозицій

дивно, мені приходив на пошту за місцем прописки документ про переуступку від манівео до таліона.

уже закрив.

ну я ж вище писав, що раз на раз не попадає - комусь пропонують, комусь взагалі нічого і через пів року й довше, а комусь ліплять виконавчий напис взагалі без пропозицій
Ну может до меня ещё не дошло почтой. Подожду.
ой, Валя, у нас же одинаковая просрочка с Вами по маникам? когда в итоге продали? на днях? у меня тишина... пойду в кабинет схожу, может тоже продали.. (ЗЫ: кредитплюс сегодня закрыла за тело. праздную))
01.06 пришло на электронку сообщение, сегодня пришло ещё такое же. Талион часик прозвонил роботом, успокоился. Зато плюсы cyku неугомлнные, робот уже порядка 20 раз позвонил, думаю это ещё не предел.
Поздравляю с закрытием!
Мне они никуда нк пишут. Ни в вайбер ни на электронку, смс вот было сегодня, зайти по ссылке в личный кабинет. Зачем только, чего я там не видела????

а в майкредит сколько просрочка, когда списание предложили?
Просрочка с декабря 2020г. в конце марта предложили сами тело 6000 + 1000% разбили на несколько платежей 5го июня последний и Закрою еще одно мфо

Талион от Манивео...Стоит вестись? Или подождать еще,чего ожидать от них? Тело 22.000,просрочка 65 дней,продали Талиону.
Пролонгаций ни разу не было,с Талионом не общалась
та шоб они сдохли со своей уникальной пропозицией в 40косарей

Ждите списание вообще всего что начислили: списание тела, списание %%, списание штрафов и т. д. Времена изменились. Всё. Обнуление. А потом, если все захотят, начнём сначала.
Типа так?)

Вкладення

• 620x620_1_9493c280d7ce2efc6d7f0782fc81b630@700x700_0xac120003_20884911141584006388.webp
    620x620_1_9493c280d7ce2efc6d7f0782fc81b630@700x700_0xac120003_20884911141584006388.webp
    45 Кб · Перегляди: 42
Останнє редагування:
Ну да,я без шуток у них вип клиент,много закрытых договоров)))
Вы не уникальны. У многих, в том числе и у меня, годами бралось/отдавалось, пока это всё не осточертело.
А какая политика то??
Понять и простить.

Вкладення

• 12868_900.webp
    12868_900.webp
    54.1 Кб · Перегляди: 40
я брав комфорт на 16000 грн.
зробив перші два платежі по 3000 грн і дві пролонгації по 1000 грн.
потім увійшов у прострочку, через місяць манівео продало таліону, а ті в свою чергу через 4 місяці у вайбері запропонували закрити питання за 9000 грн.
я погодився, але з умовою, що ділю цю суму на два платежі + гарантійне.
чувак, з котрим я переписувався у вайбері, погодився тільки на оплату одним платежем, але дав 15 днів часу.
на 14-ий день на пошту прийшов гарантійний лист, я оплатив по реквізитах 9000 грн, і через кілька днів прислали довідку про відсутність заборгованості перед манівео і таліоном.
в кабінеті манівео теж кредит закритий.
і гарантійний лист, і довідка про відсутність боргу прийходили на електронну пошту.

п.с. перечитавши дуже багато інфи на форумі по таліону і манівео, можу сказати, що не у всіх така ж ситуація.
є випадки, що людям не пропонують нічого і по пів року, і навіть довше.
є, що людям одразу ліплять виконавчий напис без адекватних пропозицій.
був випадок, що таліону оплатили по фейковому гарантійному, і вони не закрили нічого.
тому тут як пощастить.
Скажіть будь ласка гарантійку Ви запитували в паперовому вигляді???? І довідку про закриття ?? В пдф скинули чи листом укр поштою???
Просто в мене теж є вони тіло 18 , написали смс що готують документи др нотаріуса хочуть 63000грн

уже закрив.

Добрий день , скажіть будь ласка всі довідки про закриття отрмали укрпоштою??

Останнє редагування:
Скажіть будь ласка гарантійку Ви запитували в паперовому вигляді???? І довідку про закриття ?? В пдф скинули чи листом укр поштою???
Просто в мене теж є вони тіло 18 , написали смс що готують документи др нотаріуса хочуть 63000грн

Доброго дня.
Гарантійку надіслали на імейл.
По ній оплатив.
Через кілька днів прислали листа про відсутність заборгованості. Теж на імейл.
Якщо щось і приходило на укрпошту за місцем прописки, то я про це дізнаюсь не швидше, ніж у кінці місяця, оскільки за тією адресою ніхто не мешкає, а я зможу там побувати десь на початку липня.
У особистому кабінеті манівео кредит закритий.

А скільки у вас прострочка?

Доброго дня.
Гарантійку надіслали на імейл.
По ній оплатив.
Через кілька днів прислали листа про відсутність заборгованості. Теж на імейл.
Якщо щось і приходило на укрпошту за місцем прописки, то я про це дізнаюсь не швидше, ніж у кінці місяця, оскільки за тією адресою ніхто не мешкає, а я зможу там побувати десь на початку липня.
У особистому кабінеті манівео кредит закритий.

А скільки у вас прострочка?
46 днів

мені здається, що це лякалка, оскільки, по-перше, надто мало часу пройшло, а по-друге, якщо вони захочуть зробити напис нотаріуса, то попереджувати не будуть.
я б на вашому місці ще чекав.
мені запропонували закрити на нормальних умовах аж через 4 місяці, тому таке.
але звісно ж вам вирішувати.

а в майкредит сколько просрочка, когда списание предложили?
в майкредит просто взоните и парите им голову... они как правило идут навстречу, или тело+проц до просрочки или надо 7 дней подождать и долбить их снова

мені здається, що це лякалка, оскільки, по-перше, надто мало часу пройшло, а по-друге, якщо вони захочуть зробити напис нотаріуса, то попереджувати не будуть.
я б на вашому місці ще чекав.
мені запропонували закрити на нормальних умовах аж через 4 місяці, тому таке.
але звісно ж вам вирішувати.
А до тогочасу шо вони робили

А до тогочасу шо вони робили
спочатку напрягали дзвінками моє оточення за місцем прописки, а потім тільки смс-ки слали.
потім взагалі пропали, і тільки час від часу я бачив заблоковані виклики з невідомих номерів.

спочатку напрягали дзвінками моє оточення за місцем прописки, а потім тільки смс-ки слали.
потім взагалі пропали, і тільки час від часу я бачив заблоковані виклики з невідомих номерів.
А довго дзвонили??? А пропонували шось??

А довго дзвонили??? А пропонували шось??
8 днів дзвінки і смс тим, кого знайшли по прописці.
ті люди, які знали, що це шарага, навіть із ними не спілкувалися.
потім дзвінки припинилися. тільки й бачив по кілька блокованих викликів із невідомих номерів.
я особисто теж жодного разу із ними не розмовляв.
через 4 місяці мені написали на вайбер і запропонували умови, які мені підійшли. так із ними й розпрощався.

Назад
Угорі