Предложение от Алекс кредит

• Автор теми Автор теми Evgesha
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 3K
а телефончик не такой, как в смс с требованием оплатить всю сумму

а у меня такого еще нет
Да пошли они,со своим бредом.
Надеюсь,их письма,страшилки,угрозы на небесах им напомнят,да будет поздно оправдываться.

Aлена, карта заблокирована. Но начиталась на форуме, что массово вгоняют даже заблокированные карты в минус . Правда пока о кредит+, но кто его знает, вдруг и остальные начнут. Лучше закрыть счет

А разве могут снять с карты деньги ,если ты установил лимит снятия денег через интернет, у меня всегда 50гр на счету, и енотикам даже 5 гр не удаётся снять))))

Aлена, карта заблокирована. Но начиталась на форуме, что массово вгоняют даже заблокированные карты в минус . Правда пока о кредит+, но кто его знает, вдруг и остальные начнут. Лучше закрыть счет

У меня ощадбанк, я перевыпустила карту,то только оповещения приходят о том что гниды разные пытаются деньги снять.

Не вірно.Заблокована картка не обслуговується банком.Будь-яки операції з заблокованою картою можливі тільки безпосередньо з власником і фінансовою установою - банком.

ВаЛиКо, тут на форумі вчора читала, що багато у кого ввігнало картки в мінус, і саме заблоковані. Основний треш у людей був 12-13 числа. Мова йшла про кредит+, наче вони знайшли можливість таке робити
У меня ощадбанк, я перевыпустила карту,то только оповещения приходят о том что гниды разные пытаются деньги снять.
У меня второй день пытаются несколько раз по 50 грн снимать. Но карта не обслуживается пишет банк

Evgesha, Не можу заперечити, проте після своїх "качєлєй" з помийкою (теж зняли гроші,яких не було на рахунку) - заблокував карту сам через Приват24 і написав їм заяву про несанкціонований овердрафт і шахрайські дії по моїй карті.Заявку оформили і приняли на опрацювання.Кошти звісно не повернули, проте вже зі своєї сторони (тобто сам банк) перманентно заблокував карту і мені повідомлення написали в чаті, що будь яка операція по даній карті назавжди буде неможлива.Отже, якщо, Боже борони - звідкись з"явиться мінус - це шахрайство банку і відповідна заява всюди куди зможу.
А ці приколи ( що на скріншоті) мене вже не дивують))
Вже пробували і 13к і 18к і навіть одні псіховані - 27к зняти)))

Вкладення

• 555.webp
    555.webp
    62 Кб · Перегляди: 38
@ВаЛиКо,ВаЛиКо, я заблокувала картку через дзвінок у банк, після першої спроби занять 50 грн - там недостатньо коштів було. Але краще взагалі закрию рахунок, від гріха, як то кажуть. В іншому банку зроблю, бо то не зарплатна, а особиста. Мені простіше ))

Evgesha, Все вірно.Теж планую закрити остаточно рахунук... та й взагалі забути дорогу до помийки.Проте на даний момент для робочих потреб створив просто віртуальну карту.На ній гроші не тримаю - по роботі зайшли - я їх далі по призначенню).
Але все ж найближчим часом заїду у відділення сказати "Прощавайте дибіли зі своїми овердрафтами"

ВаЛиКо, ось, щойно прийшли повідомлення з банку. При чому 3500 і 5 намагалися списати ще о 17й, 50 - щойно

Вкладення

• Screenshot_2019-06-16-19-16-01.webp
    Screenshot_2019-06-16-19-16-01.webp
    21.7 Кб · Перегляди: 37
  • Screenshot_2019-06-16-19-16-31.webp
    Screenshot_2019-06-16-19-16-31.webp
    24.1 Кб · Перегляди: 30
ВаЛиКо, ось, щойно прийшли повідомлення з банку. При чому 3500 і 5 намагалися списати ще о 17й, 50 - щойно

Таке буде надходити навіть по заблокованій карті.Проте нічого зняти не зможуть.Закриєте рахунок по карті - повідомлень від банка не буде.

ВаЛиКо, звичайно, бо рахунок вже буде не існуючий. Але щось мене накриває. До цього трималася, завдяки форуму. А сьогодні знов повертається стан перших днів прострочки першої мфо. Напевне психологічна ломка не скінчилася ще ((

Evgesha, Женіть ту пошесть геть з голови!))
Літо, жара, водичка і тільки гарний настрій :acute::acute::acute:

Або ж : один-два келиха прохолодного вина і щось гарне подивитись, щоб відволіктися...

ВаЛиКо, другий варіант відпадає, бо завтра на роботу. А от гнати намагаюся, та щось ніяк. Тільки подумаю, що в мене тільки початок і ще багато чого потрібно буде пережити, якось моторошно усе ж таки стає. Тим більше останніми днями багато трешу пишуть і на форумі. Оптимізму також не додає така інформація (((

Evgesha,
ВаЛиКо, другий варіант відпадає, бо завтра на роботу. А от гнати намагаюся, та щось ніяк. Тільки подумаю, що в мене тільки початок і ще багато чого потрібно буде пережити, якось моторошно усе ж таки стає. Тим більше останніми днями багато трешу пишуть і на форумі. Оптимізму також не додає така інформація (((
Evgesha, Якщо Вам це якось допоможе - раджу не думати про це взагалі, більше спілкуватися хоча б з кимось, якщо нема близьких поруч на різні теми, тільки не про фінанси))
Треш звісно буде, проте все пропорційно до нашого бачення цієї проблеми.
В мене паніка пропала через тиждень максимум після старта просрочок.Форум дуже допоміг психологічно, тут без базару.Проте і я не сидів склавши руки. Поговорив з усіма рідними і близькими і навіть начальством по роботі.Всі мене зрозуміли, бо я був впевнений в своїй правоті і передав їм це."Ушёл в тень" по всіх соцмережах.Вайбер на "незасвічений" номер.Дружині і навіть дітям вся та ж процедура.Це все ще до старта просрочок по першому мфо.Тобто підготувався).Сам на повний ігнор, контактні так само.Все!
Що маю : третій місяць пішов просрочок (по деяким 2 з лишнім), 9 шараг на майже 55к. В ЛК недавно заходив - десь вже тисяч 130 я їм "винен".По-факту : ніяк мене не достають .НІЯК!!!. Ноль :dirol::dirol::dirol:Пару смс, декілька дзвінків в день. Від деяких шараг приходили листи - але мені це поx - дзвонять батьки про листи, я питаю від кого і кажу навіть не відкриваючи - в сміття.Нікого крім баті номера не знайшли (батя не говорячи - в ЧС) взагалі.Ні на вайбер ні на телефон.Отже - не треба взагалі по цьому поводу стресувати і багато думати.Нехай кінь думає - в нього голова велика)))Все в нас буде добре !!! Ще раз вітаю з святом Трійці!!!

Можна Вам у пп написати є кілька питань, не хочу світити деяку інформацію, бо знаю, що шаряться на форумі й відстої чмфошні?
Iricka, это точно

Назад
Угорі