Предлагають закрити за тіло

• Автор теми Автор теми irion
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 68
  • Перегляди Перегляди 5K
А на пошту по місцю приписки не висилають
Нет. На электронку присылают, по ней оплачивают и получают справку о закрытии также на электронку и в вайбер. Пока не было случаев, чтобы кто то жаловался на кидалово с их стороны.

Оплачують одним платижем чи розбивають, тіло маю 10к,просила щоб розбили на 2-3платежа бо немаю суми, чогось нехочуть
Нет. На электронку присылают, по ней оплачивают и получают справку о закрытии также на электронку и в вайбер. Пока не было случаев, чтобы кто то жаловался на кидалово с их стороны

Оплачують одним платижем чи розбивають, тіло маю 10к,просила щоб розбили на 2-3платежа бо немаю суми, чогось нехочуть
Захочуть. Стойте на своём, мол либо так либо другого варианта никак не будет. И не позволяйте им на себя давить и не слушайте всякую чепуху.
Коротко и ясно. Спустя неделю-месяц согласятся и напишут в вайбер.
Я платила одним платежом, мне так удобней.

Захочуть. Стойте на своём, мол либо так либо другого варианта никак не будет. И не позволяйте им на себя давить и не слушайте всякую чепуху.
Коротко и ясно. Спустя неделю-месяц согласятся и напишут в вайбер.

Я платила одним платежом, мне так удобней.
Попросила гарантійний лист щоб вислали на вайбер сказала що хочу ознайомитись і з адвокатом перевірити чи все добре, а він сказав що ні поставив на обзвін всіх

Попросила гарантійний лист щоб вислали на вайбер сказала що хочу ознайомитись і з адвокатом перевірити чи все добре, а він сказав що ні поставив на обзвін всіх
Сколько у Вас просрочка?

Сколько у Вас просрочка?
До 25 днів
Сколько у Вас просрочка?
Скинули гарантійку чужу як має виглядати, мою нехочуть скидати
До 25 днів

Чи дійсно має так виглядати

Вкладення

• Screenshot_20211111_122227_com.viber.voip.webp
    Screenshot_20211111_122227_com.viber.voip.webp
    24.5 Кб · Перегляди: 39
Останнє редагування:
До 25 днів

Чи дійсно має так виглядати
Эта гарантийка не от Кредит плюс, как в названии темы указано, а кредит 7 какой-то. Где задолженность у Вас?

Назад
Угорі