Предлагают закрыть тело и процент

• Автор теми Автор теми lipa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 3K
Здравствуйте! Ну а как их закрывать—то если соглашаются? Просто через банк оплачивать, чтоб были доказательства? Или как? Подскажите может где это можно прочитать на этом форума?
Срок исковой давности. 1 год по штрафам, и 3 года по всему кредиту.
Без документов никому не платите!!!

Повинні надіслати гарантійного листа з мокрою печаткою. Оригінал. Про Вашу домовлено суму і реквізити---якщо це МФО.
Так мфо, будь воно неладне... треба знати як домовлятися з ними, бо підуть гроші у нікуди. Дякую за відповідь!

Я тут на форумі ніде це ще не вказувала) Місяць з чимось їх 11...
А з ким будете домовлятись?)) Вони на цьому терміні не йдуть на поступки. От коли нагадять,нерви потрапить, сім'ї розіб'ють..... Ось тоді самі готові все списати до тіла. Особливо Кешбері доставуче.

А з ким будете домовлятись?)) Вони на цьому терміні не йдуть на поступки. От коли нагадять,нерви потрапить, сім'ї розіб'ють..... Ось тоді самі готові все списати до тіла. Особливо Кешбері доставуче.
З тими хто запропонує. Я сама не буду ні в кого нічого просити. Це я на всяк випадок, на майбутнє збираю по шматочкам інфо) кешбері немає їх заміняє скажене сслоун, рідкісні трарини! три дні назад прислав кредит плюс(начеб—то) з лівого номеру пропозицію про закрыття тіла і відсотків і що вишлють той лист гарантійний на вайбер або ел. пошту, але грошей все одно немає. Та такі вже суми намалювали, що аж страшно...І дуже жалкую що робила пролонгації ці довбані! Краще б одразу за ці гроші в суд подала на них! Дурепа, що так вляпалась.

З тими хто запропонує. Я сама не буду ні в кого нічого просити. Це я на всяк випадок, на майбутнє збираю по шматочкам інфо) кешбері немає їх заміняє скажене сслоун, рідкісні трарини! три дні назад прислав кредит плюс(начеб—то) з лівого номеру пропозицію про закрыття тіла і відсотків і що вишлють той лист гарантійний на вайбер або ел. пошту, але грошей все одно немає. Та такі вже суми намалювали, що аж страшно...І дуже жалкую що робила пролонгації ці довбані! Краще б одразу за ці гроші в суд подала на них! Дурепа, що так вляпалась.
Ну,ну,не треба паніки в недільний ранок)))). Вже не треба думати і гадати ,щоб а якби...
Вирішуємо те що маємо)))) , в мене також на тіло немає.і що ? Я бігати шукати не буду. Будуть колись гроші, тоді подумаю)))

Ну,ну,не треба паніки в недільний ранок)))). Вже не треба думати і гадати ,щоб а якби...
Вирішуємо те що маємо)))) , в мене також на тіло немає.і що ? Я бігати шукати не буду. Будуть колись гроші, тоді подумаю)))
Та я так само) просто лише на себе злюся. Як би ці гроші на себе потратила, не так би було образливо) А так одним перекрила інший і тд... ну я думаю, ви розумієте:facepalm::pardon:

Та я так само) просто лише на себе злюся. Як би ці гроші на себе потратила, не так би було образливо) А так одним перекрила інший і тд... ну я думаю, ви розумієте:facepalm::pardon:
Розумію((((

Я вже їм всім стільки віддала,що навіть і на тіло не маю і не буду мати!

Мне вот только что пришло.
Для уникнення наслідків досудового розгляду, допоможіть......... сплатити борг в розмірі 3 000,00 грн. Відсотки та штрафи вже списані. Додаткова інформація за н.т.: 380500528966.
И реально в кабинете висит сумма что я брал без процентов и штрафов.
А через сколько дней просрочки такое прислали?
Брала 7000, 3400 уже заплатила пролонгацию, сейчас уже нету чем платить никому, насчитали на 6 день просрочки больше 10000
Начался телефонный террор
Телефон красный
Какие их методы выбивания задолженности?
Post automatically merged:

А
Да Вы везунчик! Мне за 3 мес ничего подобного не предлагали) на сегодня хотят сумму в три раза больше тела...
Как эти 3 месяца козлы пытаются выбить всю сумму с вас?

Назад
Угорі