предлагали оплатить только тело?

• Автор теми Автор теми Семенишина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мне kf и Алекс предложил, вернее я сама им предложила и они пошли на встречу)
Сколько просрочка у Вас была в Алексе и какое тело? У меня они тоже есть, поэтому думаю, когда выставлять свои условия)

Здравствуйте,хоть кому либо когда то эти "хорошие люди" предлагали оплатить только тело?или хотя бы тело +% за пользование?
с 14тысяч накрутили 50тысяч предложили акцию спишим с вас 20тысяч а 30тысяч будьте добры уплатить...

Пришо только что.

Уведомляем! Компания идёт Вам на уступки и предлагает лояльную программу "реструктуризация долга" ( остановка %, и разбите задолжности) Предложение действует до 07 ,08. включительно. Ждём ответа ! Быстрозайм 0800507570 goo.gl/sV9Pjv

Пришо только что.

Уведомляем! Компания идёт Вам на уступки и предлагает лояльную программу "реструктуризация долга" ( остановка %, и разбите задолжности) Предложение действует до 07 ,08. включительно. Ждём ответа ! Быстрозайм 0800507570 goo.gl/sV9Pjv
Какое тело? Сколько просрочки?

Здравствуйте,хоть кому либо когда то эти "хорошие люди" предлагали оплатить только тело?или хотя бы тело +% за пользование?
Мені запропонував оплатити тіло кредиту 7000 і 1200 процентів creditplus,ccloan просила внести тіло а проценти розіб'ють але в мене не має зараз коштів,сьогодні бистрозайм прислали смс що спишуть всі штрафи та зроблять реструктуризацію,там тіло 10124,а с процентами 52000))),кредит касса і е-кеш зупинили нарахування , манівео,майкредіт пропонують реструктуризацію сум які вони собі там нарахували без списання штрафів та відсотків ,поки що я нікому нічого не збираюсь платити тільки smartiway продовжую,віддам людям те що винна в першу чергу а там далі як вже буде в мене просрочки від 2вох до трьох місяців
Post automatically merged:

Пришо только что.

Мені такеж саме тільки що прислали,з чого б це?)))

Кому такое присылали?Чего ждать?08.08.2019 Ne pokidajte mesto zhitel'stvo. Ozhidajte gruppu ROVD.
Коли вже пройшов через це,смішно читати.Були і повідомлення і дзвінки,що приїдуть,цілий день чекали,не приїхали.Наступного дня з ранку дзвінок:Чому не було дома?Кажу-чекали,тільки ніхто не приїхав,сказала приїжджали нікого не було дома,"тільки двері поцілували".Поки більше не дзвонять!

В принципе все реально, а в других шарагах тоже такое предлагали. Главное записать звонок где они предлагают списание + смс сохранить и оф. гарантийное письмо на электронку. Если конечно, готовы оплачивать)))

Мені запропонував оплатити тіло кредиту 7000 і 1200 процентів creditplus,ccloan просила внести тіло а проценти розіб'ють але в мене не має зараз коштів,сьогодні бистрозайм прислали смс що спишуть всі штрафи та зроблять реструктуризацію,там тіло 10124,а с процентами 52000))),кредит касса і е-кеш зупинили нарахування , манівео,майкредіт пропонують реструктуризацію сум які вони собі там нарахували без списання штрафів та відсотків ,поки що я нікому нічого не збираюсь платити тільки smartiway продовжую,віддам людям те що винна в першу чергу а там далі як вже буде в мене просрочки від 2вох до трьох місяців

Мені такеж саме тільки що прислали,з чого б це?)))
Большая просрочка по ним? А то мне присылают что я мошенница и все

В принципе все реально, а в других шарагах тоже такое предлагали. Главное записать звонок где они предлагают списание + смс сохранить и оф. гарантийное письмо на электронку. Если конечно, готовы оплачивать)))
Платить то я готова,но только тело.

Iskovoe zayavlenie uzhe podano. ZHdyom zvonka dlya resheniya tvoej problemy. 0800507570

Прислали

Brat0693, быстросрань? Мне тоже только что пришло, забилась в уголок, боюсь ?

1
Какое тело? Сколько просрочки?

10000 брал, недельки две где-то просрочки

Brat0693, быстросрань? Мне тоже только что пришло, забилась в уголок, боюсь ?
Ну вроде пишу в теме быстространь, поэтому не уточняю)

Твои гроши списали всю пеню, осталось тело и процент
Гроши всім с 3000 попросили оплатить 1000, пролонгаций не было
Кешберри оставили только тело
Кредит касса оставила тело и процент

Твои гроши списали всю пеню, осталось тело и процент
Гроши всім с 3000 попросили оплатить 1000, пролонгаций не было
Кешберри оставили только тело
Кредит касса оставила тело и процент
Це як ви гроші всім довели що вони вам менше тіла запропонували?Розкажіть про гроші всім?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі