Правовий Альянс (вроді) як домовитися?

• Автор теми Автор теми Milana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 664

Milana

Форумчанин
Дописи
142
Реакції
74
Бали
68
Milana не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, сьогодні подзвонили представник з готівочки агенство правовий альянс ніби,я й не розчула, пропонує списання половини боргу,брала 1000,сплатила 400,нарахували 9000,просить 4000,гарно так говорить,каже що все в них з ліцензією норм,нацфін мені не допоможе так як там знають про їх нарахування і т.д....хто стикався? я прошу про тіло він нє вкакую,документи всі пришле як я погоджусь на оплату...що порадите? як домовлятися? на урядовій сказали розгляд протягом 30 днів,якщо реєструвати заяву і прикріпити номер телефону з якого дзвонять,якщо погрожують, але він так вічливо зі мною говорив що мені аж не зручно ))))))
як себе поводити?я давно від всіх на морозі,вже й забула...тут на тобі,знов стрес...

А в сосну вони не вдарились? З тіла 1000 просити 4000?
Шліть їх по гриби!

Та пошліть) вам легше стане, настрій підніметься)))) допомога самому собі - найважливіша допомога!

Всім привіт, сьогодні подзвонили представник з готівочки агенство правовий альянс ніби,я й не розчула, пропонує списання половини боргу,брала 1000,сплатила 400,нарахували 9000,просить 4000,гарно так говорить,каже що все в них з ліцензією норм,нацфін мені не допоможе так як там знають про їх нарахування і т.д....хто стикався? я прошу про тіло він нє вкакую,документи всі пришле як я погоджусь на оплату...що порадите? як домовлятися? на урядовій сказали розгляд протягом 30 днів,якщо реєструвати заяву і прикріпити номер телефону з якого дзвонять,якщо погрожують, але він так вічливо зі мною говорив що мені аж не зручно ))))))
як себе поводити?я давно від всіх на морозі,вже й забула...тут на тобі,знов стрес...
Звонит Вам мусор бывший, который звонил до этого и угрожал, а теперь он вежливый юрист, только в Законах он ниxepа не понимает и не знает их вообще, как услышит о ст. 182, 189, 353, 355, 356 уголовного кодекса, так и звонить перестанет, и чуть задницу Вас целовать не будет лишь бы пару гривен проплатили.

Назад
Угорі