Правда или нет кредит 7

• Автор теми Автор теми Iris
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K

Iris

Форумчанин
Дописи
93
Реакції
39
Бали
2590
Iris не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пришло мне смс, а брала подруга. Она за границей, в приват зайти не может, но у нее там все по 0. И кредитка в минус. Могут ли они снять .

Вкладення

• Screenshot_2019-10-04-16-35-58-467_com.android.mms.webp
    Screenshot_2019-10-04-16-35-58-467_com.android.mms.webp
    34.6 Кб · Перегляди: 107
Что-то вообще непонятное сообщение...

Пришло мне смс, а брала подруга. Она за границей, в приват зайти не может, но у нее там все по 0. И кредитка в минус. Могут ли они снять .
У меня на кредит 7 тело было 2000, договорился закурить на за 4000, а тогда уже 5500набежало, внёс деньги на следующий день вижу карта моя для выплат пошла в минус, и теперь буду заяву кактать на них(, как такое возможно нехто не знает?

да это развод) чтобы типо они крутые могут в минус загонять)

Мені сьогодні написали що мій договір продають, і за дії колекторськой компанії не відповідають. Тіло було на 1000 грн. зарез хочуть 3000 .....

Оксана2303, Если продадут, меняйте номер и забудьте вообще.
Калы никто в нашей стране. Если они покупают долги, то фактически вы не должны уже.

Да я вчора була в поліції, і мене дуже приємно здивувало ставлення слідчого до моєї ситуації. Я написала заяву, дала номера на продзвон зі сторони поліції, та позадавала питання з приводу листів які мені присилали.... і з сторонони МФО це просто брєд і все...

Да я вчора була в поліції, і мене дуже приємно здивувало ставлення слідчого до моєї ситуації. Я написала заяву, дала номера на продзвон зі сторони поліції, та позадавала питання з приводу листів які мені присилали.... і з сторонони МФО це просто брєд і все...
І я скаргу подав на Урядову лінію. Передали на розгляд в Нацполіцію та Нацкомфінпослуг...

І я скаргу подав на Урядову лінію. Передали на розгляд в Нацполіцію та Нацкомфінпослуг...
НАЦКОМФІНПОСЛУГ це корупційна система.... зразу поясню чому..
Довго довго писала я їм поки не подала на урядову гарячу лінію на них з приводу єврогроші які менш чим за 2 місяці з 7000 нарахували 57000 , і це при тому що тіло я сплатила.... і тільки після скарг на урядову лінію вони мовчки скинули до 10000 іле їх я платити небуду. У нацкомфінпослуг з МФО все зв*язано.....

Назад
Угорі