Правда чи все таки ні..

• Автор теми Автор теми lkl
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 3K

lkl

Only read
Дописи
12
Реакції
28
Бали
28
lkl не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт!!На форумі вже давно,завдяки йому набираюся сил,та терпіння в боротьбі з МФО.Але є деякі питання які б хотілось уточнити.Маю прострочення в АлексКредит 10 місяців,були різні смс які просто ігнорувалися,сьогодні прийшла смс відповідногр змісту-Алекскредит передал Ваше дело частнаму исполнителю для ареста начислений телефон исполнителя-0933641076. Чи дійсно це правда і номер дійсно исполнителя чи очередна лякалка,бо наскільки я знаю Алекси роблять напис без яких небудь попереджень.Буду всім вдячна за відповідь)

Всім привіт!!На форумі вже давно,завдяки йому набираюся сил,та терпіння в боротьбі з МФО.Але є деякі питання які б хотілось уточнити.Маю прострочення в АлексКредит 10 місяців,були різні смс які просто ігнорувалися,сьогодні прийшла смс відповідногр змісту-Алекскредит передал Ваше дело частнаму исполнителю для ареста начислений телефон исполнителя-0933641076. Чи дійсно це правда і номер дійсно исполнителя чи очередна лякалка,бо наскільки я знаю Алекси роблять напис без яких небудь попереджень.Буду всім вдячна за відповідь)
А тут не угадаешь правда или нет, могут сделать, могут просто пугать, а потом втихаря сделать, без предупреждения, смотрите реестр должников и АСВП и все

Ни одно д*рьмо в мире не делается с предупреждением, особенно по смс. Шарага может перед этим прислать заказное письмо, чтобы ткнуть после нотариусу, якобы Вас поставили в известность. Разве что так.

Чи продають вони до суду бо сьогодні прийшло смс, що підготували справу для передачі в суд.

Результат пошуку виконавчих проваджень в АСВП. Дата та час пошуку: 09.07.2020 13:23
№ АСВП: 62507171Орган ДВС / приватний виконавець:Приватний виконавець Дорошкевич В.Л.Дата відкриття: 08.07.2020Стан ВП: Відкрито
БОРЖНИК
Фізична особаПІБ:______Дата народження:____
СТЯГУВАЧ
Юридична особаНайменування:Товариство з обмеженою відповідальністю «АВЕНТУС УКРАЇНА»ЄДРПОУ:41078230
Результат пошуку виконавчих проваджень в АСВП. Дата та час пошуку: 09.07.2020 13:23
№ АСВП: 62507171Орган ДВС / приватний виконавець:Приватний виконавець Дорошкевич В.Л.Дата відкриття: 08.07.2020Стан ВП: Відкрито
БОРЖНИК
СТЯГУВАЧ
Юридична особаНайменування:Товариство з обмеженою відповідальністю «АВЕНТУС УКРАЇНА»ЄДРПОУ:41078230
знайшла таке,що мені далі робити?

БОРЖНИК
СТЯГУВАЧ

знайшла таке,що мені далі робити?
Вам вирішувати. Можете звернутись до суду.

Доброго дня.Знайшла себе в реєстрі боржників,підкажіть,що далі робити.Це у мене вперше.
Вам вирішувати. Можете звернутись до суду.
Це означає,що заблокують рахунки? а заробітна плата?

Це означає,що заблокують рахунки? а заробітна плата?
Можете через суд оскаржити відкриття виконавчого провадження, якщо не зареєстровані (прописані) в Києві та не маєте там майна.
Рахунки/картки можуть заарештувати. Якщо вже це не зробили.

Можете через суд оскаржити відкриття виконавчого провадження, якщо не зареєстровані (прописані) в Києві та не маєте там майна.
Рахунки/картки можуть заарештувати. Якщо вже це не зробили.
Підкажіть,будь-ласка,як через суд оскаржити?Я в Києві не зареєстрованаі не маю там майна.

? А по кредит+,що також Дорошкевич???
Авентус Україна це кредит + чи кредит каса?
Можете тут на форумі знайти)
Зразок чи юриста.Мені щоб людина хоч пояснила,що означає це провадження та які його наслідки,чим це загрожує.Я взагалі про це все ніякого уявлення не маю.

Авентус Україна це кредит + чи кредит каса?

Зразок чи юриста.Мені щоб людина хоч пояснила,що означає це провадження та які його наслідки,чим це загрожує.Я взагалі про це все ніякого уявлення не маю.

Перезвоните и уточните раз надо узнать.В интернетах это точно не подскажут.

Назад
Угорі