Правда, что приложения МФО воруют контакты?

• Автор теми Автор теми Kristina farm
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 755

Kristina farm

Форумчанин
Дописи
39
Реакції
10
Бали
133
Kristina farm не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет,ребята это правда,что при установлении приложений этих всех Мфо ,у них уже есть вся телефонная книга моя?

Всем привет,ребята это правда,что при установлении приложений этих всех Мфо ,у них уже есть вся телефонная книга моя?
Так. Я так на днях продивилася договір зі Смартівей, який йде додатком, а в ньому 5 випадкових номерів з моєї телефонної книги. Я їх ручками точно не вписувала

Так. Я так на днях продивилася договір зі Смартівей, який йде додатком, а в ньому 5 випадкових номерів з моєї телефонної книги. Я їх ручками точно не вписувала
Там не випадкові номери, вони в першу чергу, добавляють в договір ті, шо підписані як "тато", "мама", "кохана", "колега" і т.д.

Там не випадкові номери, вони в першу чергу, добавляють в договір ті, шо підписані як "тато", "мама", "кохана", "колега" і т.д.
Сейчас уже нет смысла удалять их приложения?так как у них уже есть контакты моей книги,верно?))

Та вродє не всі мфо тел книгу скачують, чи я помиляюсь? Бо коли було в мене десь 5 мфо, і просрочки почались, то ніхто з тел книги мені не жалівся на дзвінки.
В мене так само - по телефонній книзі дзвінків не було. Терор в основному йшов по прописці причому телефонували до тих людей яких номерів телефону в мене ніколи навіть не було і які за останні "надцять" років були прописані поблизу

В мене так само - по телефонній книзі дзвінків не було. Терор в основному йшов по прописці причому телефонували до тих людей яких номерів телефону в мене ніколи навіть не було і які за останні "надцять" років були прописані поблизу
Це до сусідів по вашій вулиці дзвонили?

вони також тирять і журнал дзвінків
а в журналі дзвінків майже всі номери дзвонілок, хай би один одному дзвякали!😅

Та вони падли в приват банкі шукають людей які живуть поряд з вами і беруть їх номери, приват твapb ще та)

Та вони падли в приват банкі шукають людей які живуть поряд з вами і беруть їх номери, приват твapb ще та)
Саме так. А люди ще до сих пір дивуються, коли сусід з багатоповерхівки, якого перший раз у житті бачиш, приходить із претензіями. Примат форевер.

В реквізитах по оплаті деяких мфо значиться приват банк! Це все одна банда!!!

Походу, привату малувато 3.5% в місяць по кредитках, наплодив ще мфЧмошів, з шаленими комісіями і %ми!

Віталій,
Ваш кредит прострочений 33 днів! Сплатіть кредит сьогодні!›
Борг по процентам 1050 грн. 00 коп.
Борг по комісіям 350 грн. 00 коп.
Неустойка 1237 грн. 50 коп.
Це Швидко гроші, від 15.01 по сьогодні нарахували!

Останнє редагування:
Саме так. А люди ще до сих пір дивуються, коли сусід з багатоповерхівки, якого перший раз у житті бачиш, приходить із

Походу, привату малувато 3.5% в місяць по кредитках, наплодив ще мфЧмошів, з шаленими комісіями і %ми!

Віталій,
Мечтателі Шо сказать))

Дзвонять всім підряд, рідним точно. Зате коли позов, номери надають ті три, що вказані в договорі.

Могу рассказать за себя. Значит, стояло у меня манивео, но никому не писали и не звонили. Потом продали талиону и как бы те звонилки хорошие но никому по тел книге ничего не было.
Дальше слышала что приват и моно сливают контактную книгу коллекторам. Но тоже пока за 3 мес никого не трогали. У меня было 26-27 мфо. Так что тут непонятно что и как.

Віталій,
Отже слухайте: в січні оплачувала всі мфо відразу. На карточку мою було кинуто 160 000 грн. Банк швидко це обмежив, і прийшлось платити по реквізитам.
Є контори, які закривають датою оплати. А є вилупки, типу Клік Кредіт і Монто, які закривають датою надходження, а їти може 2-3 дні (в основному приходило в той же день).
Так от всі їх реквізити це практично або Приват банк, або Універсал (той же Моно), іноді, буває А Банк.
Взагалі Приват, Моно і А Банк повязані між собою....
Наприклад, Авіра коли звонила третім особам, представлялась як філія приват банку))
Я більше чим впевнена, що всі мфо повязані з банками...навіть у криптопозик велика криша
P.S. після шалених оплат по мфо таких сум, приват банк САМОСТІЙНО збільшує на двух картках (кредитна і для виплат) ліміт для оплат в інтернеті 200 000.
Це при тому, що люди у яких зарплата по 40 000, і вони не особливо користуються кредитками, лише іноді - в них оплата в інтернеті в кращому випадку 50 000, а то і менше.

Смартивей и Деньги до зп берут некоторые контакты, а егроши наверное все. Как де
Йствует Кликредит незнаю.

Назад
Угорі