Працює гаряча ліния ВАФК 0800204152

• Автор теми Автор теми Gaslo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 4K
Хочу сказать и ГОВОРЮ - слюни подбирайте и не паникуйте ё!!!
ну я лично не паникую,вот,когда ребенка упоминают в своих склоках,порвать готова. пусть здохнут все эти звонилеи и звонари в один день и в один момент

Gaslo, та не приймайте ці склоки близько до серця. Щодо дітей... засилайте їх по відомому адресу.

ну я лично не паникую,вот,когда ребенка упоминают в своих склоках,порвать готова. пусть здохнут все эти звонилеи и звонари в один день и в один момент
А Вы можете попработать поработать над собой и не реагировать, ведь именно на реакцию и расчитывают шараги.
Gaslo Я до цих пір не бачив це лице. Але моя перша думка-це "скажена псина" з проблемою на лівому оці. Ще й хитра, як лисиця. Я в жодному разі не хочу образити собак та їх власників, тому що сам маю собаку. Але це тупа "псина", яка заробила на Вас на цей костюм. Я з шг ніколи не мав справу. Але читав тут про них, що вони повні ... банашки. Мабуть на краватку заробляють.
А у Вас скільки шараг?

та можна не телефонувати, то ж справа кожного. я вирішила для себе ~ жалітися,бо набридло. відверто скажу,що гірше ніж вони чворять не буде.треба бути гуму палити,коктелі кидати теж піду
Ви можете чітко написати: з ким розмовляли, про що конкретно? Напишіть суть, ну цікаво просто. Що ви конкретно сказали??

Ви можете чітко написати: з ким розмовляли, про що конкретно? Напишіть суть, ну цікаво просто. Що ви конкретно сказали??
Зателефонувала на гарячу лінію. Повідомила про незаконні дії і погрози з боку ШГ та кредиткасси. Про те що вони тероризують моїх колег і родичів. Не дають відповідь на адвокатські запити. Сказали,що зі мною зв'жеться фахівець.буду чекати.як писала ,що я не знаю що буде,але дію.
А Вы можете попработать поработать над собой и не реагировать, ведь именно на реакцию и расчитывают шараги.

А у Вас скільки шараг?
6
Gaslo, та не приймайте ці склоки близько до серця. Щодо дітей... засилайте їх по відомому адресу.
це вони мамі грузять,у мене вони послані

Останнє редагування:
Зателефонувала на гарячу лінію. Повідомила про незаконні дії і погрози з боку ШГ та кредиткасси. Про те що вони тероризують моїх колег і родичів. Не дають відповідь на адвокатські запити. Сказали,що зі мною зв'жеться фахівець.буду чекати.як писала ,що я не знаю що буде,але дію.

6

це вони мамі грузять,у мене вони послані
Напишіть номер, куди ви дзвонили?

Злостная кредиторша, до того як натрапив на цей форум то було 7 шараг, а зараз гадаю вже буде повний нуль. А при вдалому розкладі, може ще й поверну трохи своїх грошей.

Дякуючи форуму,я дійсно, закрила 3кредита з малою кров'ю.Боялася писати в майкредит,але зробила той крок і є результат~списали, маникам написала прямо директору теж тіло було 20к,закрила за 22670, соси, ******* але всі штрафи списали, тіло було 6к закрила за 7з копійкам. от і дали боротимусь.

у світ пройобаних речей хай вони ідуть

господи ,прости,Вирвплось
Як манівео так закрили? Що писали і куди?

директору прям в фб
директору прям в фб
Описала всю свою ситуацию.
Напишіть номер, куди ви дзвонили?
я ж в темі написала,дивіться у заголовку
у кожного різна ситуація,я розказала про своє,я вже зверху написала. про погрози,психологічний тиск на близьких та рідних, хамська розмова з контактними,про дзвінки на роботу. про всі порушення,про відмову у відповіді на адвокатські запити. надала номери з яких телефонують.
директору прям в фб

Описала всю свою ситуацию.

я ж в темі написала,дивіться у заголовку

у кожного різна ситуація,я розказала про своє,я вже зверху написала. про погрози,психологічний тиск на близьких та рідних, хамська розмова з контактними,про дзвінки на роботу. про всі порушення,про відмову у відповіді на адвокатські запити. надала номери з яких телефонують.
буде сьогодні теж саме,ще телефонуватиму. єдине зберігайте розмови,бо просять надати, близькі записували, то є що передати,а я з ними не спілкуюсь
я тут уже третий раз описывала

Останнє редагування:
Это евро стандарт и требование МВФ.
Их методы работы видимо тоже в рамках европейских стандартов и международных требований))
Основними напрямками своєї діяльності Асоціація Фінансових Компаній обрала такі, як:

• Представлення та захист інтересів своїх членів в державних структурах.
  • Надання своїм членам правової, організаційної, інформаційно-аналітичної, методичної, консультативної допомоги та всіляке сприяння розвитку фінансових компаній.
  • Організація і проведення конференцій, симпозіумів, виставок, «круглих столів», семінарів, тренінгів та інших заходів з актуальних для членів організації питань.
  • Співпраця з іноземними асоціаціями та іншими об’єднаннями та підприємцями з метою обміну досвідом.
  • Всіляке сприяння підвищенню професійного рівня керівників і співробітників, також Асоціація Фінансових Компаній організовує сертифікацію фахівців фінансових організацій.
  • Пошук і застосування ефективних механізмів вирішення спірних питань, які виникають між фінансовими компаніями та їх клієнтами.
  • Забезпечення всіх членів асоціації актуальною інформацією, що стосується ринкових тенденцій.
  • Регулювання взаємодії учасників асоціації на просторах ринку фінансових послуг, створення умов здорової конкуренції.
  • Сприяння створенню позитивної репутації фінансових компаній перед споживачем.
Последний пункт :facepalm: .
А теперь делаем выводы, господа, в чью сторону работает эта ассоциация.
На мой взгляд, одно из двух или оба сразу:
1) это подобие их профсоюза, созданное с целью защиты прежде всего их интересов, развития их рынка, увеличения прибыли (понятно каким образом и за чей счёт) и т.д
2) фиктивная организация для отвлечения внимания и создания видимости заботы о клиентах

Один-единственный пункт хоть как-то связанный с потребителем, это который по поводу решения спорных вопросов. Но не сказано с уклоном в чью сторону, какие именно механизмы и решения. Это даже не что-то вроде "защиты прав заёмщика", заметьте.

Не исключаю, что в результате обращения туда давление может только усилиться, т.к. поймут что заёмщик так или иначе испытывает неудобство от их приёмов, но из всех возможных вариантов противодействия выбрал исповедь на их же подручном сервисе. Пока что это только моё мнение, интересно будет почитать реальные отзывы.

Останнє редагування:
Их методы работы видимо тоже в рамках европейских стандартов и международных требований))
Есть такое требование от МВФ понятие KYC,это их стандарт,т.как может знают про наши методы работы коллекторов и МФО,поэтому НБУ и стаёт регулятором.Правда много непонятного в Законе о "Слите",особенно как данные будут защищаться по 341 статье.Подождём что комиссия скажет 15 го.))

ьу
а чё?а когда скучно и хочется поговорить впустую,то можно и набрать
ну многие не видят смысла,а когда описывешь свою ситуацию и где есть победы,то просят:куда звонили,кому,а что говорили. поэтому хуже чем калеки никто не загрузит, с ними я в режиме снежинки,а пл своим шарашам,я обратилась к юристу и + жалобы. можна
Я всегда звоню на 1545 и чем чаще тем лучше
и сегодня звонила на гребаных ШГ,cyku страх потеряли,звонилки подвпльные.в асыальт под каток убл*дков
н
Есть такое требование от МВФ понятие KYC,это их стандарт,т.как может знают про наши методы работы коллекторов и МФО,поэтому НБУ и стаёт регулятором.Правда много непонятного в Законе о "Слите",особенно как данные будут защищаться по 341 статье.Подождём что комиссия скажет 15 го.))
НБУ сегодня мне ответили,что за неправомерные действия МФО они не несут ответственность и не будут.все в полицию

Останнє редагування:
Назад
Угорі