Працюэмо над тим,щоб на звонарях працювало менше людей

• Автор теми Автор теми 0leksandr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 206
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

0leksandr

Форумчанин
Дописи
660
Реакції
1150
Бали
648
0leksandr не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я за вечір 2-х надоумив! Дзвінок на гар-лінію, розповідь про проблеми людей. Слухають- не перебвають. Допоможіть дзвонарям покинути роботу на якій вони винищують свій народ (самі того не розуміючи).

Я за вечір 2-х надоумив! Дзвінок на гар-лінію, розповідь про проблеми людей. Слухають- не перебвають. Допоможіть дзвонарям покинути роботу на якій вони винищують свій народ (самі того не розуміючи).
:dash1:

Согласна,я недавно со звонилкой общалась,по нормальному без хамства,пол часа наверное,он подконец сам уже начал рассказывать как у них и что там,и что он не хочет обижать никого,и что вообще жизнь боль(

Будьте вежливей
tie-1.gif

нам мало чим допоможе,але їх стане менше

произошёл какой-то сбой в системе?

дзвоню. виношу мозок. з ССLoan хлопці прислухались. Дівчата хамлять( з ними важче).

Вчера все в молебень подавались и бесов изгоняли.. а сегодня трощать себе черепа???это секта!)
и не говорите)))))
хотя..может на молЕбне натренировались, и вот, демонстрируют искуство)) заманивают))

Вкладення

• 5655.webp
    5655.webp
    12 Кб · Перегляди: 17
пишу тему і спілкуюсь з ними. В підсумку вони самі не розуміють, що нам роблять шкоду. перевірте-поспілкуйтесь. такі чені як ніколи

Уявилось як з завтряшнього дня масовий продзвон каллів ,всі з банальним питанням-"чого в них робота така дебільна?"))А потім масова психреабілітація всіх дзвонилок, на державному рівні)))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі