Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
?Згоден!!! Я і без перевірки хамлю...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
?Згоден!!! Я і без перевірки хамлю...
А я і навіть модерів подозреваю інколи... Перевірений це не знак рівності с благодійний...Я писав що під біленькою
А притензії даав тілько подозрітєльним
Ну я готовий зустрітись у столиці тебеА я і навіть модерів подозреваю інколи... Перевірений це не знак рівності с благодійний...
Ну «випезди» менеА я і навіть модерів подозреваю інколи... Перевірений це не знак рівності с благодійний...
Попрошу їх не давати, особливо під біленькою!Я писав що під біленькою
А притензії даав тілько подозрітєльним
Не буваюНу я готовий зустрітись у столиці тебе
Тільки заЩоб на пиво піти
Не зрозумів...)інакше, ну цікаво що ти мене вишуковуєш
?? Це якНу «випезди» мене
Попрошу їх не давати, особливо під біленькою!
Оффтопсокиру нести?))
Ну «випезди» мене
?? Це як
странно, что за это их до сих пор не поимелину у них там со старта не оформляют, нужно ходить бесплатно стажироваться
Може дають підписати якийсь договір.. про навчання, без оплати.. або шось в тому родістранно, что за это их до сих пор не поимели
Знову виліз найрозумніший)Може дають підписати якийсь договір.. про навчання, без оплати.. або шось в тому роді
Чому Ви сьогодні не в настрої??Знову виліз найрозумніший)
В цю тему напишу:
Стаж - оплачуваний на НП
Хай матриця не умнічає тут
Ну ок, Душа, щодня мільярддзвінківЧому Ви сьогодні не в настрої??
Без обид, но мне тоже 15 ноября тридцатка будет и чувствую себя хорошо, тьфу-тьфу)Ну ок, Душа, щодня мільярддзвінків
Відсутність роботи
Відсутність сім‘ї а вже 30ка махає своїми лапками (
Рятуєшся форумом і біленькою (нажаль)
Море потенціалу
Море бажання
Але по спеціальності вправитись не можу
Ідеш вантажником
Так вилазить якесь:
Ахахахаха кинете курити? І в мфо не влізете більше?
Так закопують а не мотивують
Даруйте
слух, якщо ти думаєш, що такими висловами ти мене зачіпаєш - так ні, ти викликаєш в мене лише сміхТак вилазить якесь:
хто тобі в тому винен?Відсутність роботи
Відсутність сім‘ї а вже 30ка махає своїми лапками (
Спасибо,?Без обид, но мне тоже 15 ноября тридцатка будет и чувствую себя хорошо, тьфу-тьфу)
Курить кинул давно, каждый день спортом занимаюсь, тоже не семейный пока. Просто поменяйте отношение и не употребляйте алкоголь от слова совсем. Это все лишнее. Все будет ок)
Тож нах*й тебе вже разів з 5 пославслух, якщо ти думаєш, що такими висловами ти мене зачіпаєш - так ні, ти викликаєш в мене лише сміх
хто тобі в тому винен?
я не сприймаю твоїх слів абсолютно, все що ти говориш - для мене просто пустий звукТож нах*й тебе вже разів з 5 послав
Ти все вертаєшся задоволений звідти
Винна твоя матислух, якщо ти думаєш, що такими висловами ти мене зачіпаєш - так ні, ти викликаєш в мене лише сміх
хто тобі в тому винен?
Ти таке слухай розумне)я не сприймаю твоїх слів абсолютно, все що ти говориш - для мене просто пустий звук