Працевлаштування в Нову Пошту вантажником

• Автор теми Автор теми Иван Петровский
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 445
  • Перегляди Перегляди 14K
Як ви купа документів збираєте, то значить беруть вас?
Хотіли би відмовити , то який смисл ганяти так людину
Я на це тільки і надіюсь
Доброго ранку) їду в Пенсійний Фонд
Тоді в Нову Почту, буду тримати вкурсі)

Останнє редагування:
для таких магнатов как АТБ МФО не указ наверное , там просто нужно пахать а на телефонные разговоры времени нету , другое дело ювелирный салон + не сильно большой
Я подавал анкету в коло магазин на управляющего, это минимаркеты, так что и там прошел. МФО ничего не значат в целом не для кого.

Я подавали анкету в коло магазин на управляющего, это минимаркеты, так что и там прошел. МФО ничего не значат в целом не для кого.
Якщо роки три тому ми виглядали "дивними",то зараз "дивним" виглядає той,хто не має мфо?
В майбутньому на роботу братимуть того,в кого більше мфо?
Вчора ходила в "центр" села...весь центр "обвішенний" рекламками "Закриємо мікрозайми дешево!".Дуже здивувало те,що багато номерів зірвано з рекламок☹

Останнє редагування:
Иван Петровский, шо там з працевлаштуванням???
У понеділок виходить настажировку)
Якщо роки три тому ми виглядали "дивними",то зараз "дивним" виглядає той,хто не має мфо?
В майбутньому на роботу братимуть того,в кого більше мфо?
Вчора ходила в "центр" села...весь центр "обвішенний" рекламками "Закриємо мікрозайми дешево!".Дуже здивувало те,що багато номерів зірвано з рекламок☹
То я позривав)

keeper305, чому кидалово, при відправці клієнта питають у скільки він оцінює посилку. Якби він сказав 100к - заплатив би дорожче.
Жадность фраєра згубила
Как на меня - я б вообще стремался оргтехнику на такую сумму этими барыгами отправлять. Лично несколько раз наблюдал как при разгрузке/загрузке посылки то падали, то сами грузчики их швыряли и пинали...и это при том шо типа камеры всё записывают :facepalm:

Как на меня - я б вообще стремался оргтехнику на такую сумму этими барыгами отправлять. Лично несколько раз наблюдал как при разгрузке/загрузке посылки то падали, то сами грузчики их швыряли и пинали...и это при том шо типа камеры всё записывают :facepalm:
в принципі теж момент.. теоретично можна прям супер-пупер упакувати... але, мабуть для відправки товару на сотку гривень я б вибрав альтернативний метод доставки, або поїхав би за тим товаром сам, заодно на місці б перевірив чи там все ок..

в принципі теж момент.. теоретично можна прям супер-пупер упакувати... але, мабуть для відправки товару на сотку гривень я б вибрав альтернативний метод доставки, або поїхав би за тим товаром сам, заодно на місці б перевірив чи там все ок..
Саме так.

Аааа)
Каже диплом донесіть свій
Кажу я чи реально мінстром нової пошти йду)
Замахаєте тими бумаженціями)
Я ж на ваетажника іду

каже такий порядок
То ще диплом

Нормально, а там им вышка нужна что-ли?
Каже я офіційний механізм прийому на роботу
І там треба дирлом)

я кажу я вам коробочки буду переставляти, обов‘язково для цього відрізняти Моне і Мане?)

Нормально, а там им вышка нужна что-ли?
Е6ушки воробушки...
Естественно - это же старший менеджмент...специалист по рационализации перемещения квадратно-тяжёлых объектов с повышеным допуском.

Назад
Угорі