DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42967
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88722
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А чого чекати?Рано написала))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А чого чекати?Рано написала))
Взяти можна. А ось платити - необов'язково. Ну, ми тут усі стосовно цієї схеми обізнані )Зворотня ситуація. Роздумую брати на роботу колишнього кала чи ні)))
Зіпсувала сюрприз?Рано написала))
Ну як тут сказали, скромніше потрібно бути))Тримаюсь як можу))А чого чекати?
Не стримуй себе!))) Будь справжньою)Ну як тут сказали, скромніше потрібно бути))Тримаюсь як можу))
Щось не помітила....Ну як тут сказали, скромніше потрібно бути))Тримаюсь як можу))
Так...тепер мені точно світить ота мішкова форма ?Зіпсувала сюрприз?
Зате живіт можна не втягувати)))Так...тепер мені точно світить ота мішкова форма ?
А ти я бачу мене так і хочеш заблокувати за не пристойну поведінку ?Не стримуй себе!))) Будь справжньою)
Поганий з мене конспіратор)))Щось не помітила....
В мене інші бажання)))А ти я бачу мене так і хочеш заблокувати за не пристойну поведінку ?
????????В мене інші бажання)))
Виспатись????????????
Ну ти не перегібай????Виспатись????
Ну мішкувата форма і картуз з кокардою точно не входять у список моїх бажань????Ну ти не перегібай????
Думав вже спиш)) Чи тобі теж форму видати?))Виспатись????
Ой не правильні в тебе бажання ???Ну мішкувата форма і картуз з кокардою точно не входять у список моїх бажань????
З рожевою пухавкою?))Тоді мені потрібно ще і наручники видати)))
Мішкувату і чорну?))) Чи для мене інший варіант може бути?)))Думав вже спиш)) Чи тобі теж форму видати?))
Краще приспи...Думав вже спиш)) Чи тобі теж форму видати?))
Ні з чорною)))З рожевою пухавкою?))