Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну дякую))І тебе шкода)) такий вибір у тебе
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну дякую))І тебе шкода)) такий вибір у тебе
блТобі вирішувати..
Все вірно, НП не бере..
Дасся чути..бл
Вантажником навіть?
А так само бачив, що брали з боргами і впДесь бачив тут,що хтось писав, що НП страждає такою х...ю, що з боргами не беруть...
Шкода звичайно)А мене не шкода? Гризусь тут сиджу))
Щиро надіюсь, що вам пощастить!)А так само бачив, що брали з боргами і вп
Ви пробували на НП піти?Щиро надіюсь, що вам пощастить!)
Не пробував.Ну вона така каже у відділі кадрів, ми перевіримо анкетку. Але я коли у магазин техніки влаштовувався, то підписував бумаженцію що даю згоду на обробку персональних даних, а тут ні.
Я розумію що нп придуркуваті, але без моєї згоди в убкі може не лізтимуть?
Ви пробували на НП піти?
Омг) візьміть краще мене на працю)Ну дякую))
В убкі є історія запитів. Хоча, крім убкі є ще пару бкіЯ розумію що нп придуркуваті, але без моєї згоди в убкі може не лізтимуть?
Як вони обходять той момент, що в убкі треба смска з кодом?В убкі є історія запитів. Хоча, крім убкі є ще пару бкі
Заморозьте убкі....Ну вона така каже у відділі кадрів, ми перевіримо анкетку. Але я коли у магазин техніки влаштовувався, то підписував бумаженцію що даю згоду на обробку персональних даних, а тут ні.
Я розумію що нп придуркуваті, але без моєї згоди в убкі може не лізтимуть?
Ви пробували на НП піти?
А на яку вакансію, якщо не секрет?Зворотня ситуація. Роздумую брати на роботу колишнього кала чи ні)))
ПоясснітьЗаморозьте убкі....
Too Big to FailШоб вони обонкротились
За шоколадку)Як вони обходять той момент, що в убкі треба смска з кодом?
Вони з другої сторони барикади, вони не позичальники, а партнери.Як вони обходять той момент, що в убкі треба смска з кодом?
Є функція, коли ніхто не зможе бачити КІ. У мене така стоїть... Постійно приходять повідомлення, що роблять запити, але інф їм не наданаПояссніть
Занести Тамарі Петрівні в шостий кабінет Рошенку з горішком і всі КІ як на долоні)За шоколадку)
А це уже цікавенько)Є функція, коли ніхто не зможе бачити КІ. У мене така стоїть... Постійно приходять повідомлення, що роблять запити, але інф їм не надана
Ти про FREEZE?Є функція, коли ніхто не зможе бачити КІ. У мене така стоїть... Постійно приходять повідомлення, що роблять запити, але інф їм не надана